ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αμερικανίδα γιατρός προειδοποιεί: Έρχεται τσουνάμι θανάτων εξαιτίας των εμβολίων για Covid

1 min read

Σύμφωνα με την ειδικό Sherri Tenpenny, το «τσουνάμι θανάτου» που προκλήθηκε από τα εμβόλια του κορωνοϊού έχει πλέον φτάσει.
«Από τον Μάρτιο του 2020, ό,τι έχω πει ότι θα συμβεί έχει συμβεί. Αυτό το τσουνάμι θανάτου για το οποίο μιλούσα τα τελευταία δύο χρόνια – φτάνει αυτή τη στιγμή», είπε.
Η Tenpenny επικαλέστηκε κυβερνητικά δεδομένα για να αποκαλύψει τους περισσότερους από 1 στους 73 εμβολιασμένους ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο που πέθαναν το 2020.
Η γιατρός πρόσθεσε ότι περίπου χίλιοι άνθρωποι πεθαίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε εβδομάδα, εξαιτίας του μαζικού προγράμματος εμβολιασμών για τον Covid στη χώρα.
Επιπλέον, είπε ότι περισσότεροι από 900 εμβολιασμένοι επαγγελματίες αθλητές έχουν ήδη πεθάνει κυρίως από μυοκαρδίτιδα (φλεγμονή του καρδιακού μυός).

Μαγνητικά φορτία

Στη συνέχεια ανέφερε το φαινόμενο των ατόμων με κλειδιά και άλλα μεταλλικά πράγματα να κολλάνε στα χέρια και στο μέτωπό τους, όπως φαίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αυτά τα μικρά μαγνητικά φορτία είναι ξεκάθαρα το αποτέλεσμα των μεγάλων αναλογιών οξειδίου του γραφενίου στην αρχική παρτίδα των εμβολίων Covid-19.
Ενώ το φαινόμενο έχει σβήσει καθώς περνούσαν οι μήνες, η Tenpenny το πίστωσε στις εταιρείες Big Pharma που άλλαξαν τη συνταγή για τα εμβόλια.
Ωστόσο, επανέλαβε ότι το οξείδιο του γραφενίου εξακολουθεί να υπάρχει στο εμβόλιο, παρόλο που η σύνθεσή του αναθεωρήθηκε.

Τα εμβόλια Covid είναι ένας αργός τρόπος εξόντωσης της ανθρώπινης φυλής

Η γιατρός αποκάλυψε επίσης ότι τα εμβόλια Covid είναι ένας αργός τρόπος για να σκοτώσει κάποιος την ανθρώπινη φυλή, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Noqreport.
«Βρήκαν έναν τρόπο να σκοτώνουν αργά ανθρώπους με αυτό.
Θέλουν 3,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους από τον πλανήτη νεκρούς και έχουν μάθει πώς να επιφέρουν την αργή εξόντωση, έτσι οι περισσότεροι ανυποψίαστοι άνθρωποι δεν συνδέουν τις απώλειες με τα εμβόλια, είπε.
Η προειδοποίησή της μάλιστα επεκτάθηκε και στα νέα δισθενή εμβόλια γρίπης – Covid που πωλούνται τώρα στην αγορά.

Οι μαζικοί εμβολιασμοί

Σύμφωνα με την ίδια, οι μαζικοί θάνατοι των εμβολιασμένων ξεκίνησαν μόλις ένα χρόνο μετά την έναρξη των αναγκαστικών εμβολιασμών για τον Covid.
Στις 24 Οκτωβρίου 2022, υπήρχαν 21,8 εκατομμύρια αιφνίδιοι θάνατοι που χρονολογούνται από την 1η Ιανουαρίου 2021.
Πριν από την κυκλοφορία του εμβολίου για τον Covid, ο αριθμός αυτός ήταν κάτω από πέντε εκατομμύρια.
H Tenpenny πρόσθεσε ότι οι 21,8 εκατομμύρια θάνατοι θα μπορούσαν κάλλιστα να φτάσουν στα 28 εκατομμύρια.
Επιπλέον, περίπου 150.000 αιφνίδιοι θάνατοι μεταξύ Αμερικανών κάτω των 45 ετών καταγράφηκαν κατά τα πρώτα δυόμισι χρόνια της πανδημίας.
Οι μισοί από αυτούς τους θανάτους σημειώθηκαν μόλις τον περασμένο χρόνο.
sherri.JPG

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το NEWSKAMATERO στο twitter

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.