ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αμαλιάδα: Ελεύθερος o νεαρός που μαχαίρωσε τον 15χρονο μαθητή

1 min read

Ελεύθερος αφέθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, αμέσως μετά την απολογία του στην εισαγγελέα Αμαλιάδας ο 16χρονος, ο οποίος την Πέμπτη είχε τραυματίσει με αιχμηρό αντικείμενο έναν 15χρονο μαθητή στο 1ο Γενικό Λύκειο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες ημέρες και με γνώμονα το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον τραυματισμό του 15χρονου, αναμένεται να ασκηθεί στο δράστη ποινική δίωξη.

Τη στιγμή, πάντως που ο νεαρός δράστης της αματηρής επίθεσης με αιχμηρό αντικείμενο στο 1ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας οδηγούνταν ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθεί, ένα βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας που περιγράφει τις στιγμές που ακολούθησαν, αμέσως μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε ο 15χρονος μαθητής.

Το βίντεο – ντοκουμέντο, αποτυπώνει το χώρο στις τουαλέτες του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας, λίγο μετά το αιματηρό περιστατικό με θύμα έναν 15χρονο μαθητή.

Μετά την επίθεση που δέχθηκε ο νεαρός με ανοιχτήρι για μπύρες, συμμαθητές του τον μετέφεραν άμεσα στο χώρο των τουαλετών για να ξεπλύνει τις πληγές και να σκουπίσει το αίμα.

Εν τω μεταξύ, τον εισαγγελέα Αμαλιάδας προσήχθη το πρωί της Παρασκευής ο 16χρονος καθ’ ομολογία δράστης της επίθεσης στον 15χρονο συμμαθητή του. 

Για τα μάτια μιας κοπέλας

Την ίδια στιγμή, συγκλονισμένοι παραμένουν όσοι βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να διαχειριστούν τα όσα συνέβησαν στον προαύλιο χώρου του 1ου ΓΕΛ Αμαλιάδας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, μαθητές που βρίσκονταν παρόντες κα είδαν τον 16χρονο να μαχαιρώνει τον 15χρονο άρχισαν έντρομα να ουρλιάζουν και να καλούν σε βοήθεια. Στο σημείο άρχισαν να φτάνουν αλλόφρονες οι καθηγητές, ενώ ο ανήλικος δράστης έφυγε, αφήνοντας τον 15χρονο αιμόφυρτο στο προαύλιο του σχολείου και τους υπόλοιπους μαθητές και εκπαιδευτικούς σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα έγιναν για… τα «μάτια» μιας κοπέλας και επρόκειτο για τη συνέχεια ενός καβγά που είχαν τα δύο παιδιά σε ένα πάρτι το προηγούμενο Σάββατο (26/10).

Ο διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία, η οποία λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε στο σχολικό συγκρότημα και προχώρησε στη λήψη καταθέσεων σχετικά με το περιστατικό. Ο 15χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.