Σα. Σεπ 19th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άλλου είδους κομπίνα από «μαϊμού» υπαλλήλους της Δ.Ε.Η.

1 min read

Iσχυρίστηκαν στην 76χρονη γυναίκα ότι δικαιούνταν ενός μεγάλου χρηματικού ποσού από τη Δ.Ε.Η. και, όταν την είδαν να ενθουσιάζεται, της «σέρβιραν» το παραμύθι ότι για να το παραλάβει έπρεπε πρώτα να καταβάλλει 500 ευρώ ως παράβολο

Το ζευγάρι απατεώνων που έφτασαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στην Άρτα και την βρήκαν απ’ έξω, συστήθηκαν ως υπάλληλοι της Δ.Ε.Η., αλλά δεν χρησιμοποίησαν το γνωστό κόλπο με την υποτιθέμενη βλάβη στον πίνακα ηλεκτροδότησης.

Αντίθετα, σκαρφίστηκαν νέου τύπου κομπίνα για να την ξαφρίσουν. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκαν στην 76χρονη γυναίκα ότι δικαιούνταν ενός μεγάλου χρηματικού ποσού από τη Δ.Ε.Η. και, όταν την είδαν να ενθουσιάζεται, της «σέρβιραν» το παραμύθι ότι για να το παραλάβει έπρεπε πρώτα να καταβάλλει 500 ευρώ ως παράβολο!

Ο ενθουσιασμός της ηλικιωμένης πήγε… περίπατο, καθώς αντιλήφθηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνες και έδιωξε κακήν κακώς το ζευγάρι, ενώ ειδοποίησε και την Αστυνομία. Από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 36χρονου Έλληνα που αναζητείται όπως και η γυναίκα που τον συνόδευε. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.