ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αλλοδαπός από το Σουδάν αποπειράθηκε να βιάσει Τρεις γυναίκες στην Καλαμάτα!

1 min read

Τρεις γυναίκες παρενόχλησε σεξουαλικά στην Καλαμάτα ένας… ξαναμμένος νεαρός από το Σουδάν, ο οποίος μάλιστα αποπειράθηκε να βιάσει μία από αυτές, πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών το βράδυ της Τρίτης!

Αρχικά, ο 24χρονος αλλοδαπός μπήκε σε ένα κατάστημα τροφίμων και παρενόχλησε την εργαζόμενη που προθυμοποιήθηκε να τον εξυπηρετήσει. Η γυναίκα κατήγγειλε αμέσως το συμβάν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και έπειτα από λίγη ώρα ο νεαρός μετανάστης συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια.

Εκεί, διαπιστώθηκε από καταγγελίες που έφτασαν κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ότι, την ίδια ημέρα, ο δράστης είχε παρενοχλήσει φορτικά και άλλες δύο νεαρές γυναίκες, τη μία εκ των οποίων μάλιστα είχε προσπαθήσει να τη βιάσει! Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας με κατηγορίες για σεξουαλικά παρενόχληση και απόπειρα βιασμού.

Ωστόσο, η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα οι καταγγελίες για σεξουαλικά αδικήματα στην ευρύτερη περιοχή παρουσιάζουν σημαντική αύξηση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες παρατηρείται υποχώρηση των θυμάτων από τις καταγγελίες, ενώ στην πόρτα των εισαγγελικών λειτουργών έχουν φτάσει και ορισμένες περιπτώσεις που τα θύματα είχαν ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Με αφορμή τις καταγγελίες της ολυμπιονίκου Σοφίας Μπεκατώρου, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας, έστειλε πριν από λίγες ημέρες εγκύκλιο στους εισαγγελείς ζητώντας την τάχιστη παρέμβασή τους όταν υπάρχουν τέτοιες καταγγελίες και τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.