ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αλλάζει ο καιρός από το βράδυ Ισχυρές καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς

1 min read

Υποχωρεί πλέον το κύμα των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που επηρέασε την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, δίνοντας τη θέση του σε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό του καιρού, με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, καθώς και πτώση της θερμοκρασίας έως δέκα βαθμών, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. 

 ώρες απόψε, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν σημαντικά και θα διατηρηθούν έντονα έως και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης.

 Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης, φαινόμενα που μέχρι το βράδυ της Πέμπτης θα επεκταθούν στην Εύβοια, στις Σποράδες και ενδεχομένως στη Βόρεια Αττική.

Παράλληλα, σημαντική πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία σε ολόκληρη τη χώρα με τις μέγιστες θερμοκρασίες την Πέμπτη να είναι έως και δέκα βαθμούς χαμηλότερες σε σχέση με τα επίπεδα της Τετάρτης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.