ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αλλαγές από Δευτέρα 2 Ιουλίου σε λεωφορεία και τρόλεϊ- Από τη μπροστινή πόρτα η είσοδος

1 min read

Από την Δευτέρα 2 Ιουλίου ο σχεδιασμός για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ειδικότερα του ΟΑΣΑ προβλέπει την είσοδο σε λεωφορεία και τρόλεϊ μόνο από την μπροστινή πόρτα!

Πιο συγκεκριμένα, από αύριο Δευτέρα η είσοδος των επιβατών θα γίνεται από την μπροστινή πόρτα, ενώ θα πραγματοποιούνται και έλεγχοι των εισιτηρίων από τους αρμόδιους ελεγκτές κατά προτεραιότητα στις ώρες αιχμής. 

Η αύξηση των εσόδων και η μείωση της λαθρεπιβίβασης, η οποία θα παταχθεί σε σημαντικό βαθμό και από την εντατικοποίηση των ελέγχων, αποτελούν στόχους του νέου αυτού μέτρου.

Ήδη εκπαιδεύονται 65 εργαζόμενοι της ΟΣΥ από το πρώην αμαξοστάσιο του Ελληνικού για να ενταχθούν στο σώμα ελεγκτών κομίστρου.

Επίσης, στους αρμόδιους φορείς έχει υποβληθεί αίτημα για την πρόσληψη 166 ατόμων, αποκλειστικά για το σώμα ελεγκτών κομίστρου.

Τα έσοδα σε λεωφορεία και τρόλεϊ δείχνουν αυξητική τάση (το Μάιο σε εβδομαδιαία βάση κινούνταν στο +8%), λόγω του ολικού κλεισίματος πυλών σε μετρό και ηλεκτρικό, καθώς πολλοί επιβάτες είναι μετεπιβιβαζόμενοι.

Πύλες σε μετρό και ηλεκτρικό

Eξάλλου,στις γραμμές 2 και 3, δηλαδή στο μετρό έχουν κλείσει όλοι οι σταθμοί, πλην αυτών που εξυπηρετούνται και από τον Προαστιακό.

Στον ηλεκτρικό, έως και την Παρασκευή 29 Ιουνίου, είχαν κλείσει 17 από τους 24 σταθμούς.

Στη ΣΤΑΣΥ, το μήνα Μάιο παρουσιάστηκε συνεχής βελτίωση των εσόδων και συγκεκριμένα περίπου 15% σε εβδομαδιαία βάση.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.