ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Όλο το σχέδιο του Σόρος για να αφανίσει τη Χριστιανική Ευρώπη…

1 min read

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, συνεχίζει τον αγώνα του κατά του Τζορτζ Σόρος, που προσπαθεί με τους εξτρεμιστές που διοχετεύει στην Ευρώπη να εξαφανίσει κάθε τί χριστιανικό στην ήπειρο.

Μιλώντας σε διεθνές συνέδριο για τη δίωξη των Χριστιανών που έλαβε χώρα στη Βουδαπέστη, ο Ορμπάν δήλωσε: 

«Για εμάς, η Ευρώπη είναι μια χριστιανική ήπειρος. Μια ομάδα διανοουμένων και πολιτικών ηγετών της Ευρώπης θέλουν να δημιουργήσουν μια μικτή κοινωνί, που θα αλλάξει εντελώς την πολιτιστική και εθνική ταυτότητα της ηπείρου και τη χριστιανική φύση, μέσα σε λίγες μόνο γενιές. Η Ουγγαρία, ωστόσο, κάνει το αντίθετο από αυτό που κάνει σήμερα η Ευρώπη. Κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε σύμφωνα με τους τοπικούς χριστιανούς ηγέτες», τόνισε, περιγράφοντας τα έργα της ουγγρικής κυβέρνησης με στόχο την πρόληψη της δίωξης εναντίον των χριστιανών.

Τα έργα περιλαμβάνουν την ανακατασκευή σπιτιών και εκκλησιών χριστιανικών κοινοτήτων στο Ιράκ, τη Συρία και το Λίβανο σε συνεργασία με την Ουγγρική Interchurch Aid, την παροχή υποτροφιών για τη  διωκόμενη χριστιανική νεολαία και τη δημιουργία ενός καθολικού πανεπιστημίου που χρηματοδοτείται από την Ουγγαρία.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Όρμαν, δήλωσε ότι η εφαρμογή του «σχεδίου Σόρος»  προχωρά στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αντικατοπτρίζεται σε προτάσεις πολιτικής με εκατοντάδες εκπροσώπους της ανοικτής κοινωνίας του Σόρος.  Τα Ιδρύματα αυτά ασκούν πιέσεις και προωθούν τις συστάσεις που λαμβάνει η ΕΕ σε ένα εκατομμύριο αιτούντες άσυλο ετησίως, χρηματοδοτώντας με δισεκατομμύρια τη διανομή των μεταναστών σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.