ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αλιμος Ανήλικοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 14χρονο Πατέρας θύματος Για μια ματιά τον μαχαίρωσαν ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Για το αιματηρό περιστατικό με θύμα τον 14χρονο γιο του στον Άλιμο μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» ο πατέρας του.

Όπως περιέγραψε ο πατέρας «γύρω στις 5 το απόγευμα με ενημέρωσαν φίλοι του γιου μου ότι έχει χτυπηθεί. Μέχρι να φτάσω είχα τρελαθεί». Στην συνέχεια πρόσθεσε: «τον είδα στο παγκάκι με την πετσέτα τυλιγμένο μέσα στα αίματα…. Ήρθε η αστυνομία και έδωσαν κατάθεση τα παιδιά»

«Δεν έδωσαν σημασία τα παιδιά στο λεωφορείο… Για ματιά έγιναν όλα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε ότι αφού οι ανήλικοι χτύπησαν το παιδί του στην συνέχεια του πήραν και το κινητό.

Σύμφωνα με τον πατέρα του ο 14χρονος είναι καλά στην υγεία του, ενώ όπως είπε εκτός από την μαχαιριά στα πλευρά, τον χτύπησαν και στο κεφάλι, όπου έκανε δυο ράμματα.

«Η αστυνομία έκανε το καθήκον της και τους ευχαριστούμε όλους», είπε ο πατέρας του 14χρονου και πρόσθεσε: «Μας ενημέρωσαν ότι ένα από τα παιδιά που έχουν συλλάβει το είχε ξανακάνει πριν από λίγο καιρό και τον είχαν αφήσει ελεύθερο». 

Βαρύτατες κατηγορίες περιλαμβάνονται στην ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των ανήλικων συλληφθέντων για την επίθεση με μαχαίρι σε άλλον ανήλικο, χθες στον Άλιμο έξω από ταχυφαγείο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.