ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αλγερινός επιτέθηκε σε Ορθόδοξο Ναό στην Κρήτη

1 min read

Ένα ακόμη δείγμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που θέλουν να φέρουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και δημοκρατικό τόξο, η επίθεση εναντίον του Ναού του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο από έναν Αλγερινό μουσουλμάνο, ο οποίος τελικά ανεκαλυφθεί από το υλικό από τις κάμερες της περιοχής. 

Ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε ο 38χρονος Αλγερινός που συνελήφθη για φθορές στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά και στο βιβλιοπωλείο της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, και μάλιστα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Σύμφωνα με το cretalive, ο δράστης την πρώτη φορά χρησιμοποίησε πέτρες και την δεύτερη σφυρί. Να σημειωθεί, ότι η έρευνα από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου “οδήγησε” στον συγκεκριμένο Αλγερινό, μετά και από αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, ενώ η σύλληψή του έγινε από κλιμάκιο της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Από την πλευρά τους οι  αστυνομικοί, δεν αποκλείουν “θρησκευτική εμμονή” στις ενέργειες του Αλγερινού και θα προτείνουν – σύμφωνα με τις πληροφορίες – την απέλασή του.

Η περίφημη “απέλαση” θα είναι να του δώσουν ένα χαρτί και να κυκλοφορεί ελεύθερος στην Ελλάδα! Έτσι γίνεται και χιλιάδες λαθρομετανάστες κυκλοφορούν ελεύθεροι ενώ υποτίθεται ότι πρέπει να απελαθούν…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.