ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αλεξανδρούπολη νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας Χτυπούσε την 18χρονη έγκυο σύζυγό του και απειλούσε ότι θα την σκοτώσει!

1 min read

Το δικαστήριο διέταξε να μην πλησιάζει ο σύζυγος την ίδια και το σπίτι της

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας κατά των γυναικών καθώς μία νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει την Αλεξανδρούπολη.

Όπως αποκάλυψε το gnomionline, 18χρονη κοπέλα η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καταγγέλλει βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της σε βάρος της. Όπως τονίζει η νεαρή γυναίκα, της ασκούσε σωματική βία αλλά και λεκτική απειλώντας την πως θα σκοτώσει την ίδια και το αγέννητο παιδί της!

Το δικαστήριο, στο οποίο προσέφυγε η 18χρονη στην Αλεξανδρούπολη, με απόφασή του στις 7 Σεπτεμβρίου, διέταξε να μην πλησιάζει ο σύζυγος την ίδια και το σπίτι της σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

«Τα θύματα να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν κάθε βίαιο περιστατικό»

«Η δικαιοσύνη έδρασε γρήγορα και αποτελεσματικά υπέρ της γυναίκας θύματος της έμφυλης βίας και την προστάτευσε στα πλαίσια του νόμου. Η μηδενική ανοχή απέναντι στην έμφυλη βία είναι η μόνη ενδεδειγμένη λύση. Οι γυναίκες θύματα της έμφυλης βίας θα πρέπει να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν κάθε βίαιο περιστατικό. Μακάρι τέτοια φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας να εκλείψουν στο μέλλον», δήλωσε ο δικηγόρος της γυναίκας Δημοσθένης Φωτιάδης στη ΓΝΩΜΗ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.