ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι Ελλήνων είχε στήσει εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας χασίς

1 min read

Ο 47χρονος και η 37χρονη σύντροφός του καλλιεργούσαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,60 εκατοστών ως ενός μέτρου

Ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών έτρεξε αμέσως στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου λειτουργούσε ένα πλήρες σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας χασίς, όταν οι αστυνομικοί τον πήγαν στο σπίτι ενός ζευγαριού Ελλήνων σε οικισμό της Αλεξανδρούπολης!

Εκεί, βρέθηκε το εργαστήριο που ήταν εξοπλισμένο με χρονοδιακόπτες, ειδικούς λαμπτήρες, θερμόμετρο, υγρασιόμετρο, αυτοσχέδιους ανακλαστήρες, ανεμιστήρα και σύστημα εξαερισμού και στο οποίο ο 47χρονος και η 37χρονη σύντροφός του καλλιεργούσαν με την υδροπονική μέθοδο τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,60 εκατοστών ως ενός μέτρου.

Ο σκύλος  ανιχνευτής ξετρύπωσε, ακόμη, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 23,9 γραμμαρίων, άλλη μία με «φούντα» και σπόρους κάνναβης βάρους 2,6 γραμμαρίων και τσιγαριλίκι, ενώ άλλα τρία τσιγαριλίκια είχε στην κατοχή του ο 47χρονος. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.