Ακρωτηριάστηκε εργάτης που καταπλακώθηκε από κλαρκ

Newskamatero

Σε ακρωτηριασμό στο πόδι υποβλήθηκε ο άτυχος 50χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά, στον προαύλιο χώρο του σχολείου στις Μελέσες Ηρακλείου, όπου πραγματοποιούσε εργασίες.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ένα μηχάνημα τύπου κλαρκ έπεσε επάνω του, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να μεταφερθεί αρχικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στα πόδια και στη συνέχεια να χρειαστεί να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, όπου και παραμένει.

Τα σοβαρά τραύματά του όμως δεν άφησαν περιθώρια στους γιατρούς, οι οποίοι προχώρησαν άμεσα σε ακρωτηριασμό στο ένα πόδι, με τα επόμενα 24ωρα να χαρακτηρίζονται κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

«Υπεβλήθη σε κνημιαίο άμφω ακρωτηριασμό από τους ορθοπαιδικούς του Βενιζελείου σε συνεργασία με τους αγγειοχειρουργούς του ΠΑΓΝΗ. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου μας, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή. Βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθησε από το σύνολο του προσωπικού του νοσοκομείου μας», τόνισε ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης, μιλώντας για την εξέλιξη της υγείας του 50χρονου.

Πηγή: neakriti.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Η Ελλάδα βρίσκει τα βήματά της αλλά θα παλεύει για χρόνια με τις συνέπειες της κρίσης

Μπορεί να μη μιλά κανείς πλέον για τον εφιάλτη ενός Grexit, αλλά ακόμη κι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταφέρει να φέρει την ανάπτυξη στην Ελλάδα, οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης θα ταλανίζουν για πολλές δεκαετίες ακόμη τη χώρα, γράφει η Handelsblatt. Ένα χρόνο μετά τη λήξη των προγραμμάτων διάσωσης η […]