ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ακόμα 9 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ για να συνεχίσουν την προπαγάνδα του τρόμου και το λιβάνισμα τoυ Μητσοτάκη!

1 min read

Θέλουν να “εκπαιδεύσουν τους πολίτες στην νέα κανονικότητα”…

Σημερινή ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου: «Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδίδεται σήμερα, η εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης ενισχύεται με 9 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον και διαμορφώνεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, ποσό που αντιστοιχεί στο 0,29% των δημοσιονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι και τον μήνα Απρίλιο».

Μετά τα αρχικά 11 εκ. ευρώ λοιπόν προς τους καναλάρχες για να λιβανίζουν ολημερίς την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ακόμα 9 εκ. ευρώ στα ταμεία τους, δήθεν για την «εκστρατεία ενημέρωσης» της πανδημίας! Και αυτό, όταν κανένας δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις για το πώς διατέθησαν ακριβώς τα πρώτα 11 εκ. ευρώ!

«Είναι απαραίτητο, στην κρίσιμη φάση της σταδιακής μετάβασης στην «νέα κανονικότητα», να εκπαιδεύσουμε τους πολίτες σε έναν νέο τρόπο ζωής και να τους προφυλάξουμε από την παραπληροφόρηση και τα fake news», ανέφερε επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, οπότε στο εξής να γνωρίζετε ότι η «νέα κανονικότητα» είναι το… εξοδόχαρτο και οι κλειστές εκκλησίες, ενώ ως fake news θα ορίζονται όλες εκείνες οι γνώμες που δεν ευθυγραμμίζονται με την προπαγάνδα της υγειονομικής… ορθότητας.

Είναι πλέον βέβαιο πέραν κάθε αμφιβολίας, ότι κυβέρνηση και ΜΜΕ σκορπούν τον τρόμο στους πολίτες αυτής της χώρας για να τους εξουσιάζουν απόλυτα και να εκμηδενίζουν τις αντιστάσεις τους! Και όπως οι ίδιοι λένε, είμαστε ακόμα στην αρχή… Αυτή θα είναι η «νέα κανονικότητα» της ΝΔ…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.