ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αίσιο τέλος: Εντοπίστηκε σώα από το Super Puma η κυρία Ρηνιώ στην Κίναρο

1 min read

Η μοναδική κάτοικος της Κινάρου, η κυρά Ρηνιώ, που δεν είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και τρεις μέρες, εντοπίστηκε από το πλήρωμα του Super Puma που είχε απογειωθεί από την Ρόδο με διασώστη και γιατρό.

Πηγές του Υπουργείου Άμυνας επιβεβαίωσαν στο iefimerida.gr ότι η Ρηνιώ Κατσοτούρχη εντοπίστηκε σώα, ωστόσο το ελικόπτερο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να προσγειωθεί στο νησί εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου είχε οπτική επαφή με την κυρά Ρηνιώ, η οποία είναι καλά στην υγεία της.

Η ανησυχία για την μοναδική κάτοικο της Κινάρου που είχε τρεις ημέρες να δώσει σημεία ζωής, προκλήθηκε πιθανότατα από το γεγονός ότι υπήρξε κάποια βλάβη στις τηλεφωνικές γραμμές λόγω της κακοκαιρίας.

Το ελικόπτερο θα επιστρέψει στη βάση του ενώ μόλις καλυτερεύσουν οι καιρικές συνθήκες θα μεταφερθεί στο νησί ανάλογο τεχνικό προσωπικό για την αποκατάσταση βλαβών των δικτύων.

Σύμφωνα με ενημέρωση από κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε το πρωί με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και του ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό της και την αποκατάσταση της επικοινωνίας με το νησί.

Δημοσίευση στα Social Media