ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Αιματηρό» επεισόδιο στη Μόρια! Κοριτσόπουλα έβγαλαν μαχαίρια για να λύσουν τις διαφορές τους

1 min read

Ακόμα και κοριτσόπουλα έχουν γαλουχηθεί στη αιματηρή βία μέσα στη ζούγκλα της δομής μεταναστών στη Μόρια της Λέσβου, όπου ζουν, με αποτέλεσμα να λύνουν τις διαφορές τους με μαχαίρια και άγριο ξύλο! Δύο ανήλικες μετανάστριες επιτέθηκαν σε μια τρίτη -επίσης ανήλικη- και τη γρονθοκόπησαν άγρια τραυματίζοντάς την, ενώ την απείλησαν και με αυτοσχέδιο μαχαίρι.

Αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό της η ανήλικη κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας καταγγέλλοντας τις δράστριες, αν και την είχαν απειλήσει να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Οι αστυνομικοί δεν δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν μέσα στη δομή τις ανήλικες μετανάστριες, τις οποίες συνέλαβαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, με κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Αυτό που απασχολεί τους αστυνομικούς είναι ότι τα βίαια περιστατικά εντός της δομής δεν έχουν τέλος. Ο νόμος του τρόμου και της βίας είναι ο ισχυρότερος στην κοινότητα των μεταναστών και, όπως φαίνεται, τον ασπάζονται και ανήλικα παιδιά.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.