ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αιματηρή συμπλοκή στον Ασπρόπυργο: Αλλοδαπός πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών

1 min read

Ένας άνδρας πακιστανικής καταγωγής, πυροβόλησε πυροβολησε κατά αστυνομικών λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ενώ εκείνοι ανταπέδωσαν τα πυρά και τον τραυμάτισαν στα κάτω άκρα, στον οικισμό Συντριβάνι, στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ομάδα της ΟΠΚΕ έσπευσε στο σημείο έπειτα από τηλεφωνική κλήση στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, για πυροβολισμούς στην περιοχή και εντόπισε τον ένοπλο αλλοδαπό.

Παρά τις επανειλημμένες κλήσεις των αστυνομικών να παραδοθεί, εκείνος, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον τους και εκείνοι ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στα κάτω άκρα.

Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε κατά των αστυνομικών κατασχέθηκε, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό

«Μετά από τηλεφωνική κλήση στο κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στον οικισμό Συντριβάνι στον Ασπρόπυργο, ομάδα ΟΠΚΕ που μετέβη στο σημείο εντόπισε ένοπλο αλλοδαπό ο οποίος παρά τις επανειλημμένες κλήσεις να παραδοθεί πυροβόλησε με πιστόλι κατά των αστυνομικών οι οποίοι ανταπέδωσαν με βολές ακινητοποίησης, τραυματίζοντάς τον στα κάτω άκρα.

Επί τόπου οι αστυνομικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια παρελήφθη από σταθμό του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο.

Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.