Πε. Αυγ 13th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αιγάλεω-Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 22χρονης – Τα σενάρια σατανισμού

1 min read
gegonos

Μήνυση για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων υπέβαλαν οι γονείς της 22χρονης Αρετής που βρέθηκε νεκρή το Σάββατο, στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου από τη Βαρβάσαινα.

Μετά την αποκάλυψη της εφ. «Πατρίς» ότι η οικογένεια αμφισβητεί την αρχική αστυνομική εκδοχή περί αυτοκτονίας, η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στο τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και διερευνάται ως ανθρωποκτονία.

Χθες έγιναν ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, τόσο από τεχνικό σύμβουλο που όρισε η οικογένεια, όσο και από ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», αιτία θανάτου είναι ο «ασφυκτικός θάνατος», ενώ σε έναν μήνα θα βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Οι αστυνομικές αρχές ερεύνησαν το διαμέρισμα της 22χρονης στο Αιγάλεω, συλλέγοντας στοιχεία και αποτυπώματα για να διαπιστωθεί αν και πότε υπήρχαν κι άλλα άτομα στον χώρο και αν συσχετίζονται με τον χρόνο θανάτου της Αρετής.

«Σε συνεργασία με τον επικεφαλής του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, κ. Χασιώτη, υλοποιούνται μία μία οι ανακριτικές ενέργειες με υποδειγματικό τρόπο. Από μια σειρά στοιχεία και πληροφορίες που περιήλθαν εις γνώση της οικογένειας επισημάναμε τα στοιχεία στην αρμόδια εισαγγελική αρχή με τη μήνυση κατ’ αγνώστων» δήλωσε ο κ. Τζαβάρας και αναφέρθηκε αναλυτικά στα σημεία προβληματισμού.

«Υπάρχει μια μαρτυρία ενοίκου ότι το κρίσιμο βράδυ, Πέμπτη προς Παρασκευή 21 προς 22 Μαρτίου, ακούστηκαν από τον επάνω όροφο φωνές σαν να γινόταν πάρτι. Μας προβληματίζει το ότι όλα τα αρχεία του κινητού τηλεφώνου, του υπολογιστή και του ipad είναι σβησμένα. Επίσης στο διαμέρισμα υπάρχει υποδειγματική τάξη. Η κοπέλα συνήθιζε να βάζει σύρτη στην πόρτα και να κλειδώνει αφήνοντας επάνω το κλειδί, ενώ σε αυτήν την περίπτωση δεν υπήρχε κλειδί στην πόρτα. Υπάρχουν φωτογραφίες από τις οποίες προκύπτει σχέση με κάποια πρόσωπα για τα οποία η έρευνα θα πρέπει να προσανατολίσει το ενδιαφέρον ώστε να έχουμε επιβεβαίωση για το αν συνέβη ή όχι αυτό το πάρτι», δήλωσε ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε ότι αναμένει και το υλικό από κάμερα, που θα πιστοποιήσει ποιοι επισκέφθηκαν το διαμέρισμα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.