ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

29 Ιουλίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αγρότες στήνουν μπλόκα για τις αποζημιώσεις

1 min read

Συλλαλητήρια με τρακτέρ και συγκεντρώσεις προγραμματίζουν για την επόμενη Τετάρτη οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Λάρισας και τη Νάουσας, διεκδικώντας την άμεση καταβολή προκαταβολής για τις ζημιές από τον παγετό, καθώς και την αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του νομού Λάρισας θα συγκεντρωθούν το βράδυ της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, την ώρα που θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και συλλαλητήριο με τα τρακτέρ και τα αγροτικά μηχανήματα στη διασταύρωση της Νάουσας.

  • Οπως αναφέρει ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας»«έμειναν στα λόγια οι υποσχέσεις του προέδρου του ΕΛΓΑ ότι θα μας αιφνιδίαζε ευχάριστα με αποζημιώσεις και, μάλιστα, στον χρόνο που θα παραδίδαμε την παραγωγή μας. Αν και έχει λήξει η περίοδος της συγκομιδής σε πολλές καλλιέργειες με κεράσια, βερίκοκα, υπερπρώιμα ροδάκινα, δεν είδαμε κανέναν “ευχάριστο αιφνιδιασμό”».

Σε δική τους ανακοίνωση οι Αγροτικοί Σύλλογοι Τυρνάβου, Αμπελώνα, Δαμασίου και Αργυροπουλίου – Λυγαριάς σημειώνουν ότι, «δύο μήνες από τη στιγμή που ο παγετός κατέστρεψε όλη την παραγωγή, οι αγρότες δεν έχουν λάβει ακόμα καμία οικονομική ενίσχυση».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.