Άγρια συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών και Αράβων κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα

Newskamatero

Άγρια συμπλοκή – ο ορισμός του ρατσισμού!- με αυτοσχέδια μαχαίρια και ρόπαλα έγινε μεταξύ Πακιστανών και Αράβων κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα, για τον έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών – εντός των φυλακών!

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν 14 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου και στη συνέχεια στα εφημερεύοντα δημόσια νοσοκομεία των Αθηνών, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους. Μάλιστα, μετά την αιματηρή συμπλοκή, παρατηρήθηκε το φαινόμενο να μην επαρκούν τα τζιπ και οι κλούβες για τη μεταγωγή των τραυματιών στο Κέντρο Υγείας, αφού άλλα ήταν χαλασμένα και άλλα είχαν μείνει από… καύσιμα!

Να σημειωθεί, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται τέτοια στην συγκεκριμένη φυλακή, αποτέλεσμα της διάλυσης των πάντων από την κόκκινη χούντα των «αλληλέγγυων» Τσίπρα και Καμμένου – που δεν πρέπει να κάνει τον ανήξερο, λίγες μέρες είναι που έχει φύγει από την κυβέρνηση! Θυμίζουμε, ότι προ ημερών είχε γίνει επίθεση στον 19χρονο βιαστή της Ρόδου, επίθεση κρατουμένου με σίδερο στον αρχιφύλακα, συμπλοκές συμμοριών Πακιστανών με μαχαίρια, μετά από την οποία οι φρουροί ανακάλυψαν 500 γραμμάρια με χασίς και κοκαΐνη, αλλά και μπουκάλια βότκας!!!

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Ήπειρος:Προβλήματα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις

Στην πόλη της Πρέβεζας, η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια και ισόγεια κτιρίων, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβίσουν στην περιοχή Κανάλι έναν οδηγό του οποίου το αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί μέσα σε ρέμα. Την τελευταία ώρα πλημμυρικά φαινόμενα, κυρίως σε δρόμους, σημειώνονται σε περιοχές της […]