ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άγρια επίθεση συμμορίας ανηλίκων σε ζευγάρι στον Άγιο Στέφανο:

1 min read

«Ενημερώσαμε την Άμεση Δράση και μας είπε “δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, τους ξέρουμε, να τους μιλήσουμε να δούμε”»

Θύμα άγριας επίθεσης συμμορίας ανηλίκων έπεσε ένα ζευγάρι, στον Άγιο Στέφανο, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του. 

Ο αριθμός των υποθέσεων σωματικής βίας από «άγουρους» δράστες μέσα στο 2021, έχει πλέον αυξηθεί ανησυχητικά, με το φαινόμενο να τείνει να λάβει διαστάσεις θρίλερ. Μια από αυτές τις συμμορίες, κατοικοεδρεύει στο Δήμο Διονύσου, με δημότες να καταγγέλλουν βανδαλισμούς και επιθέσεις που καταγράφονται εδώ και μήνες στην περιοχή, από ανήλικους που έχουν ως στέκι τους μια… παιδική χαρά.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει ο “Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής”, επιβεβαιώνουν τη μανία με την οποία επιτέθηκαν, οι πέντε ανήλικοι δράστες το ζευγάρι. Μώλωπες και σημάδια στο σώμα και πρόσωπο, από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα των νεαρών, που δεν σταμάτησαν ούτε όταν τα θύματα τους κατέληξαν στο έδαφος.

e0a0f2bc86ff4530ae3b55ee94a5f20b

«Μας λένε “δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, τους ξέρουμε, να τους μιλήσουμε, να δούμε”»

Όλα εκτυλίχθηκαν την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου. Εκείνη την ημέρα, οι νεαροί «επισκέφτηκαν» νυχτερινές ώρες, για τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, το σπίτι της οικογένειας, στο οποίο εκτόξευσαν γυάλινα και πλαστικά μπουκάλια. Η γυναίκα είχε δει μάλιστα έντρομη το ένα από τους δράστες, να προσπαθεί να ανοίξει την αυλόπορτα της κατοικίας.

«Βλέπουμε κάποιους να τρέχουν με μαύρες κουκούλες, φωνάζαν “ρουφιάνοι”, καλέσαμε την πρώτη φορά την Άμεση Δράση. Μας λένε “δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, τους ξέρουμε, να τους μιλήσουμε να δούμε”», περιγράφει το ζευγάρι, που αποφάσισε τελικά να «ζητήσει το λόγο» από τους νεαρούς.

«Αυτό ήταν το λάθος μας σαν ενήλικοι. Δεν πιστεύαμε ότι θα μας επιτεθούν. Μου έριξαν μπουνιά στο πρόσωπο, ζαλίστηκα, έπεσα κάτω και με κλωτσούσαν στα πλευρά και το κεφάλι. Τη γυναίκα μου το ίδιο, την κλωτσούσαν και εκείνη στα πλευρά…Τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι ήταν, τους αναγνωρίσαμε. Βγαίνω στη λεωφόρο, περνάει περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα και τους συνέλαβαν», αναφέρει ο άνδρας που δέχτηκε μαζί με τη γυναίκα του τα βίαια χτυπήματα από τους ανήλικους δράστες που κατέληξαν στο Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Στεφάνου. Σε συνεργασία με τις αρχές, οι νεαροί επέστρεψαν σπίτια τους αφού τελικά τους έγινε μια σύσταση υπό την απειλή μήνυσης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.