Άγνωστοι πυρπόλησαν δύο συμβολαιογραφεία στα Εξάρχεια

Newskamatero

Στο στόχαστρο ένα συμβολαιογραφείο στην οδό Σιροπούλου και ακόμη ένα στην Ζωοδόχου Πηγής.

Εμπρηστικές επιθέσεις κατά συμβολαιογραφείων στα Εξάρχεια πραγματοποίησαν άγνωστοι προκαλώντας υλικές ζημιές. Στο στόχαστρο των δραστών μπήκε ένα συμβολαιογραφείο στην οδό Σιροπούλου και ακόμη ένα στην Ζωοδόχου Πηγής.Στις 22:45 το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι προκάλεσαν εμπρησμό σε συμβολαιογραφείο που βρίσκεται στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, στην Ζωοδόχου Πηγής.

Λίγη ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 21:15, άγνωστοι πυρπόλησαν την είσοδο συμβολαιογραφείου στην οδό Σιροπούλου που βρίσκονται στον 4ο όροφο πολυκατοικίας.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας που ανέλαβαν την υπόθεση εκτιμούν πως οι δράστες και των δυο περιπτώσεων είναι τα ίδια άτομα καθώς και στις δυο περιπτώσεις, αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για δυο δράστες.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Κράτος συγγενών και φίλων: Ολα τα ονόματα των διορισμών

Στοιχεία που παραπέμπουν ευθέως σε μια απόπειρα κατάληψης της εξουσίας από συγγενείς και φίλους υπουργών και βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, προκύπτουν από μια απλή ανάγνωση ενός μικρού – έστω – μέρους των ονομάτων που προσελήφθησαν – διορίστηκαν τα τελευταία τρία χρόνια. Κουμπάροι, αδέλφια, ξαδέλφια αλλά και πιο μακρινοί συγγενείς […]