ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αγνοείται Ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης στα νερά του Ευβοϊκού κόλπου

1 min read

Χωρίς επιβάτες με δύο ψαροντούφεκα βρέθηκε το φουσκωτό με το οποίο είχε αναχωρήσει από την Ερέτρια ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ
Χωρίς επιβάτες βρέθηκε το φουσκωτό σκάφος του Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας.
Σύμφωνα με τη συζύγό του ο Σήφης Βαλυράκης αναχώρησε στις 2 η ώρα το μεσημέρι από την Ερέτρια μεε φουσκωτό σκάφος το οποίο βρέθηκε αργότερα από ένα αλιευτικό προσαραγμένο νοτιοανατολικά στη νησίδα Αγία Τριάδα χωρίς επιβάτες.
Στο σημείο βρίσκονται πέντε πλωτά του λιμενικού, δύο ιδιωτικά σκάφη, απογειώθηκε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και φτάνουν και άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων αποστολών.

Ο Σήφης Βαλυράκης έχει εξοχικό στην Ερέτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος που εντοπίστηκε βρέθηκαν δύο ψαροντούφεκα. Η σύζυγός του ενημέρωση.

Πληροφορίες του evima.gr αναφέρουν ότι έχει βρεθεί το σκάφος και το Λιμενικό αναζητά τον 78χρονο πρώην υπουργό, ο οποίος είχε παέι βόλτα στα νησάκια απέναντι από την Ερέτρια και συγκεκριμένα στο Ασπρονήσι.

Τις έρευνες του εντοπισμού του, στις οποίες συμμετέχει η Αστυνομία και το Λιμενικό, συντονίζει ο θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.