ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άγιος Στέφανος: Άγρια επίθεση ανηλίκων σε 16χρονο Τραβούσαν βίντεο τον ξυλοδαρμό

1 min read

Έναν 15χρονο συνέλαβαν οι Αστυνομικοί στον Άγιο Στέφανο, με την κατηγορία ότι συμμετείχε σε ομάδα ανηλίκων που επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια 16χρονο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, τέσσερις ανήλικοι «επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 16χρονο στο κεφάλι, με γροθιές και ξύλινο αντικείμενο». Μάλιστα όπως σημειώνεται «κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 14χρονος αλλοδαπός βιντεοσκοπούσε το συμβάν».

Οι συνεργοί του συλληφθέντα έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και αναζητούνται από τις Αρχές, ενώ όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, έχουν συλληφθεί και οι γονείς του 15χρονου για παραμέληση ανηλίκου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 9-1-2023, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αγίου Στεφάνου, 15χρονος, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας.

Σε βάρος 4 ανηλίκων ( 2 ημεδαπών, 14 και 15 ετών και 2 αλλοδαπών, 14 και 15 ετών), που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ως συνεργοί του ανωτέρω κατηγορούμενου, σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 9-1-2023, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 16χρονο ημεδαπό στο κεφάλι, με γροθιές και ξύλινο αντικείμενο. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 14χρονος αλλοδαπός βιντεοσκοπούσε το συμβάν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.