ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άγιος Παντελεήμονας: Αυτός αποπλάνησε τα δύο αδελφάκια

1 min read

Άγιος Παντελεήμονας: Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό με παθόντα ανήλικο, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και οπλοφορία

  • Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 63χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 9-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό με παθόντα ανήλικο, Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και Οπλοφορία.

Πρόκειται για τον:

ΓΟΥΒΑΛΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Αναστασίας, γεννηθέντα την 4-7-1959 στη Λαμία.

Τι είχε συμβεί

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος 63χρονου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο 63χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη βραδινές ώρες της 9-10-2022 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.).

Ο 63χρονος κατηγορείται ότι διέπραξε τις αξιόποινες πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών στην Αθήνα. Πρόκειται για δύο αδελφάκια, αλβανικής καταγωγής, 7 και 8 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος συνάντησε τα παιδάκια στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα και με δίνοντάς τους χρήματα, τα παρέσυρε στο σπίτι του, όπου εκεί ασελγούσε σε βάρος τους.

Μάλιστα, ο ίδιος άνδρας είχε φυλακιστεί για παρόμοια εγκλήματα στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ είχε αποφυλακιστεί το 2020.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.