ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτοί είναι Οι πιλότοι του μοιραίου Phantom: Νεκρός ο 29χρονος υποσμηναγός Έρευνες για τον 31χρονο κυβερνήτη

1 min read

Θρήνο έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο τραγικός θάνατος του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, συγκυβερνήτη του Phantom F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας που κατέπεσε σήμερα στα ανοιχτά της Ανδραβίδας, κατά την διάρκεια άσκησης.

Νωρίτερα, όπως προέκυψε από ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, νεκρός εντοπίστηκε ο 29χρονος Υποσμηναγός (Ι) Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ:

«Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 10:30, διθέσιο αεροσκάφος F-4 Phantom II της 338 Μοίρας της 117 Πτέρυγας Μάχης που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου Ανδραβίδας, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του συγκυβερνήτη, Υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα 29 ετών. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον κυβερνήτη, Σμηναγό (Ι) Ευστάθιο Τσιτλακίδη, 31 ετών».

touroutsikas-1
Ο Υποσμηναγός (Ι) Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας, 29 ετών

Ένας άνθρωπος με τουλάχιστον 10χρόνια εμπειρίας και χιλιάδες ώρες πτήσεις, είναι ο 31χρονος Σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης. «Ο αδερφός μου είναι αγνοούμενος,είναι δύσκολες οι ώρες» είναι τα πρώτα λόγια του αδερφού του Ευστάθιου Τσιτλακίδη, στο protothema.gr ο οποίος με τρεμάμενη φωνή προσθέτει: «Μίλησα τελευταία φορά με τον αδερφό μου, αργά χτες το βράδυ και σήμερα το πρωί μαθαίνω ότι είναι αγνοούμενος. Δεν έχουμε καμία άλλη ενημέρωση.

Ο αδερφός μου είναι έμπειρος, είναι πάνω από δέκα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολες οι ώρες …» λέει στο protothema.gr ο αδερφός του αγνοούμενου Τσιτλακίδη.

tsitlakidis-1
tsitlakidis-12
tsitlakidis-14

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.