ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Ιουνίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτοί είναι οι λόγοι που η κυβέρνηση θέλει να εμβολιάσει όλα τα παιδιά αν και δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό

1 min read
  • Μόλις πριν λίγες ημέρες είχε προκληθεί σάλος εξαιτίας της επιθυμίας των κυβερνήσεων να εμβολιάσουν παιδιά από 12 ετών και άνω (στη συνέχεια προφανώς θα ακολουθήσουν και μικρότερα) αλλά πλέον είναι απίστευτοι και οι λόγοι για την πραγματοποίηση αυτής της πράξης καθώς φαίνεται ότι και η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να “ρισκάρει” με τα παιδιά για λόγους προστασίας των ενηλίκων!
  • Οι ειδικοί σε ολόκληρο τον κόσμο κρίνουν σκόπιμο σε πρώτη φάση την ανοσοποίηση του ενήλικου πληθυσμού μέσω των εμβολιασμών, ακόμα και όταν παραδέχονται ότι δεν ξέρουν πόσης διάρκειας είναι η ανοσία που προσφέρουν τα διαθέσιμα εμβόλια αλλά πλέον κάθε χώρα θέλει να βάλει στο “παιχνίδι” και τα παιδιά!

Στην Ελλάδα την “βόμβα” είχε ρίξει ο ίδιος ο υπουργός Υγείας Β.Κικίλιας ο οποίος προ ημερών είχε πει: ” Ο εμβολιασμός των ανηλίκων αναμένεται να γίνει και στην Ευρώπη μέχρι τον Σεπτέμβριο και άρα και στην Ελλάδα. 

  • τη συνέχεια ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν τα παιδιά θα πηγαίνουν από Σεπτέμβριο με εμβόλιο στο σχολείο αντί με self test, με τον Κικίλια να απαντάει θετικά, σε περίπτωση βέβαια που εγκριθεί τελικά το εμβόλιο για τα παιδιά.”

Και πλέον ήρθε στην διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσή της για τα κρούσματα και τους εμβολιασμούς, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας:

  • «Έχουμε αναφέρει ότι ο κίνδυνος από τον κορωνοϊό για τα παιδιά είναι μικρός. Επομένως ο στόχος του εμβολιασμού είναι διαφορετικός από αυτόν που γνωρίζουμε. Κάνουμε ένα εμβόλιο για να προστατεύσουμε ένα παιδί από ένα λοιμώδες νόσημα. Σπάνιες είναι οι περιπτώσεις σοβαρής νόσησης από covid.

Επομένως το εμβόλιο για τα παιδιά έχει σαν στόχο πρώτον ότι τα παιδιά αποτελούν το 25% του πληθυσμού μίας χώρας, δεύτερον ότι ο εμβολιασμός τους θα μπορούσε να μειώσει τη διασπορά στην κοινότητα, να μείνουν ανοικτά τα σχολεία και να προστατευτούν ευάλωτες ομάδες»:

Δημοσίευση στα Social Media