ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτή είναι η… απομόνωση της Τουρκίας, που διαφήμιζε η κυβέρνηση; Μεγάλη επιτυχία: Η Ελλάδα έτρεξε πρώτη και ο Μπλίνκεν ευχαριστεί τον… Τσαβούσογλου!

1 min read

Αυτή είναι η… απομόνωση της Τουρκίας, που διαφήμιζε η κυβέρνηση;

Το αφήγημα της απομονωμένης Τουρκίας -που τόσο καιρό διαφημίζει η κυβέρνηση- κατέρρευσε ολοκληρωτικά με αφορμή την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και την στάση που τήρησε η Άγκυρα.

Έτσι ο επιτήδειος ουδέτερος -ακολουθώντας τη συνταγή που ξέρει πολύ καλά- βγαίνει πάλι κερδισμένος, αν και δεν ακολούθησε τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία, ούτε καταδίκασε την εισβολή. Και μάλιστα παρουσιάστηκε και σαν… μεσολαβητής της ειρήνης!

Στον αντίποδα η κυβέρνηση επέλεξε να είναι πρώτη η Ελλάδα που θα μπει σε σκληρή κόντρα με τη Ρωσία και θα στηρίξει στρατιωτικά την Ουκρανία. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Να ευχαριστεί σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν την Τουρκία για τις προσπάθειες που κάνει να βοηθήσει την Ουκρανία!

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο Μπλίνκεν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου και «ευχαρίστησε την Τουρκία για τη δέσμευσή της στην εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, καθώς και για τις προσπάθειές της να βοηθήσει την Ουκρανία σε αυτήν την ώρα ανάγκης»!

Μιλάμε για μια ακόμη φοβερή επιτυχία της κυβέρνησης, που δίνει γη και ύδωρ στους συμμάχους και παίρνει… ευχές!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.