ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτά είπε ο Κ.Μητσοτάκης στην WP και τα «έθαψε» το Μαξίμου: Μίλησε για «λογοκρισία» και «πίεση σε ανεμβολίαστους»

1 min read

Σάλος έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα εξαιτίας της «κοπτοραπτικής» που έγινε από το Μέγαρο Μαξίμου στην συνέντευξη που παρέθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Washigton Post.

Αυτά τα οποία δεν μεταδόθηκαν στην Ελλάδα πραγματικά εκθέτουν απόλυτα τον πρωθυπουργό, ο οποίος δείχνει ότι δυσκολεύεται να δώσει μια συνέντευξη σε μη φίλια προσκείμενους δημοσιογράφους. 

Η δημοσιογράφος της Washington Post έκανε σκληρές ερωτήσεις, στον πρωθυπουργό, οι οποίες φυσικά δεν προβλήθηκαν από τα κανάλια, παρότι πρόκειται για συνέντευξη σε τεράστιο μέσο ενημέρωσης των ΗΠΑ και υπάρχει αυτούσια στο διαδίκτυο!

Οι ερωτήσεις αφορούσαν τα σκληρά μέτρα λογοκρισίας κατά των ανεμβολίαστων, με τον πρωθυπουργό να απαντά ευθαρσώς πως θέλει να κάνει την ζωή του δύσκολη, ενώ δεσμεύτηκε μάλιστα στην έγκριτη εφημερίδα πως δεν θα έκανε τα εμβόλια υποχρεωτικά, κάτι που λίγες ημέρες αργότερα τελικά έκανε!

Διαβάστε απόσπασμα από την συνέντευξη στις 24/11/2021, το οποίο δεν μετέδωσαν τα κανάλια:

Washington Post (WP): Το ελληνικό κοινοβούλιο μόλις ψήφισε έναν νόμο που καθιστά ποινικό αδίκημα την δημοσίευση «ψευδών ειδήσεων» και καθιστά υπεύθυνους τόσο τον ιδιοκτήτη όσο και τον δημοσιογράφο.
Κ. Μητσοτάκης (KM): Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε ό,τι μπορεί να δημοσιευτεί, έτσι ώστε οι ιστορίες «ψευδών ειδήσεων», ειδικά που σχετίζονται με τη δημόσια υγεία, να μην εκτίθενται υπερβολικά.
WP: Νομίζω ότι αυτό θα ήταν μεγάλο λάθος. Σε τι θα ωφελήσει η επίθεση στα ΜΜΕ;
ΚΜ: Αυτό που κάνουμε είναι πολύ μετρημένο και πολύ έγκυρο.
WP: Γιατί δεν σκέφτεστε απλά να μην το κάνετε;
ΚΜ: Είστε τόσο έμπειρη δημοσιογράφος. Θα λάβω την άποψή σας πολύ σοβαρά υπόψη.
WP: Είστε ένας πολύ επιτυχημένος πρωθυπουργός. Γιατί να το κάνετε αυτό; Εσείς περισσότερο από όλους θα πρέπει να είστε συνηθισμένος στα μέσα ενημέρωσης. Είστε στην δημοσιότητα εδώ και χρόνια. Είναι μια ολισθηρή πλαγιά.
ΚΜ: Είχα το μερίδιό μου σε ό,τι αφορά επιθέσεις. Αλλά δεν είναι για μένα το νομοσχέδιο. Αφορά την… δημόσια υγεία. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι οι όλες αυτές οι ιστορίες είναι ήδη στο Διαδίκτυο και κανείς δεν μπορεί να λογοκρίνει το Διαδίκτυο.
WP: Διαφωνώ με τους αντεμβολιαστές, αλλά δεν θα τους λογοκρίνω.
ΚΜ: Ακούω την άποψή σας. Όσον αφορά τους αντεμβολιαστές, αυτό που κάνουμε είναι να δυσκολεύουμε την ζωή όσων δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Δεν καθιστούμε υποχρεωτικά τα εμβόλια και δεν επιβάλουμε lockdown 

Να θυμίσουμε ότι ξέσπασε σάλος μετά από συνέντευξη του πρώην κυβερνητικού εκπρόσωπου, Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος είχε αποκαλύψει την «κοπτοραπτική».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.