ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αφροδίτη Μπάρμπα: Δεν έπεισε ότι είναι θύμα σκευωρίας για την υπόθεση με την κοκαΐνη

1 min read

Στη φυλακή οδηγήθηκε η 31χρονη γυναίκα που είχε συλληφθεί το προηγούμενο Σάββατο με περίπου 35 γραμμάρια κοκαΐνη.


Μετά την απολογία της στις δικαστικές Αρχές, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή της, κρίνοντας πως εάν αφεθεί ελεύθερη είναι ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων.
Η γυναίκα, που ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο του μόντελινγκ και είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό ριάλιτι που ασχολείται με το χώρο της μόδας, αρνήθηκε συνολικά την κατηγορία της κατοχής, προμήθειας και διακίνησης ναρκωτικών, επιμένοντας πως δεν είχε καμία σχέση με την κοκαΐνη, η οποία βρέθηκε χωρισμένη σε 33 «φιξάκια», έτοιμα δηλαδή προς παράδοση.

Το 31χρονο μοντέλο υποστήριξε πως κάποιος την έμπλεξε και τοποθέτησε τη συγκεκριμένη ποσότητα κοκαΐνης στο αυτοκίνητό της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρθηκε σε πρόσωπα με τα οποία είχε εχθρική σχέση στο παρελθόν, τα οποία θα μπορούσαν να της κάνουν κακό, κάνοντας λόγο για σκευωρία, ενώ μίλησε και για απειλές που δεχόταν στο πρόσφατο παρελθόν από άτομα που έλεγαν ότι θα την καταστρέψουν.

Η κατηγορούμενη υποστήριξε επίσης πως δεν είναι χρήστης ουσιών ή διακινήτρια, φέρνοντας ως επιπρόσθετο επιχείρημα πως η κοκαΐνη δεν ήταν καλά κρυμμένη, σημειώνοντας πως ένας άνθρωπος που διακινεί ναρκωτικά θα είχε κάποια άλλη κάλυψη, χωρίς ωστόσο να πείσει τις δικαστικές Αρχές. Αμέσως μετά την ανακοίνωση στην 31χρονη από την ανακρίτρια για την προσωρινή της κράτηση, η μητέρα της, που βρισκόταν έξω από το κτίριο 10 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ξέσπασε φωνάζοντας προς τις τηλεοπτικές κάμερες πως η κόρη της είναι αθώα: «Ο αλήτης που της την έστησε τη κλείνει μέσα ενώ έχει ένα παιδί! Να το βρει από τον Θεό!».

Ατομα από το συγγενικό περιβάλλον της 31χρονης βρίσκονταν από νωρίς στα δικαστήρια, με κάποιους εξ αυτών να καταθέτουν ως μάρτυρες υπεράσπισης. Επίσης, υπέρ της κατηγορούμενης κατέθεσε και μία συνάδελφός της από το χώρο του μόντελινγκ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως έχει συμβεί και σε αυτήν παρόμοιο περιστατικό.

«Αρκετές πλευρές ήθελαν η εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν, που έλεγαν ότι θα καταστραφεί η ζωή της, το παιδί της και η ίδια», δήλωσε στο Mega ο δικηγόρος της 31χρονης Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, προσθέτοντας πως «υπήρχαν επαγγελματικές δραστηριότητες και προσωπικές σχέσεις που δεν τελείωναν πάντα με τον καλύτερο τρόπο».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.