ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αφήνουν τους Έλληνες να πεθάνουν για να πουλήσουν τα εμβόλια Τέλος και επίσημα τα μονοκλωνικά στην Ελλάδα

1 min read

Τα μονοκλωνικά, που ούτως ή άλλως ήρθαν αργά στη χώρα μας πλέον αποτελούν παρελθόν, αφού, όπως ενημέρωσε το πρωί της Δευτέρας η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, τελείωσαν οι 2.000 δόσεις που είχαμε προμηθευτεί και δεν θα πάρουμε άλλες. 

Δηλαδή έσωσαν μόλις 2.000 Έλληνες και θεωρούν ότι δεν μπορεί η χώρα μας να δώσει περισσότερα χρήματα για να πάρει περισσότερες δόσεις για να σωθούν πολίτες που κινδυνεύουν από τον Covid-19, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι! 

Όσον αφορά το γιατί δεν θα πάρουμε περισσότερες δόσεις; Ο πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, Στέλιος Λουκίδης, που αποκάλυψε ότι δεν θα πάρουμε άλλες δόσεις μονοκλωνικών είχε πει προ λίγων ημερών ότι η Όμικρον δεν κάνει βαριές νοσηλείες και άρα δεν χρειάζονται. 

Η Ματίνα Παγώνη επί της ουσίας που μίλησε σήμερα για το γεγονός αναφέρθηκε στα αντιικά χάπια, όμως πρόσθεσε ότι «αυτό που προέχει είναι ο εμβολιασμός». 

Στο θέμα των μονοκλωνικών αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη, ο οποίος αιχμές για «κεκαλυμμένο αντιεμβολιασμό». «Δεν υπήρχε καμία μαγική θεραπεία. Και, δυστυχώς, πίσω από τη συζήτηση για τα μονοκλωνικά αντισώματα κρύφτηκε ένας συγκεκαλυμμένος αντιεμβολιασμός», είπε χαρακτηριστικά. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.