ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αφγανιστάν: Απίστευτη εικόνα με 600 πρόσφυγες μέσα σε αμερικανικό μεταγωγικό

1 min read

Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα μεταναστευτική κρίση, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση -δια στόματος Μ.Σχοινά- κάλεσε τους Αφγανούς να εισβάλλουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και άρα στη χώρα μας, καθώς είναι η πρώτη χώρα της Ευρώπης. 

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που δείχνει πάνω από 600 Αφγανούς «στοιβαγμένους» σε ένα στρατιωτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ. Αυτοί, όπως και αρκετοί ακόμα θα έρθουν στην Ευρώπη ως πρόσφυγες. Κάτι που θα δημιουργήσει ένα νέο 2015. 

Στρατιωτικά αεροσκάφη που εκκενώνουν διπλωμάτες και πολίτες από το Αφγανιστάν άρχισαν να απογειώνονται σήμερα το πρωί, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς πηγή προσκείμενη στις δυνάμεις ασφαλείας δυτικής χώρας.

Ο διάδρομος, τον οποίο είχαν καταλάβει χθες Δευτέρα χιλιάδες απελπισμένοι Αφγανοί που ήθελαν απεγνωσμένα να φύγουν από την πρωτεύουσα μετά την κατάληψή της από τους Ταλιμπάν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθώς το πλήθος απομακρύνθηκε, σύμφωνα με τον αξιωματούχο.

Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, στις οποίες έχει ανατεθεί η φύλαξη και η λειτουργία του αεροδρομίου, είχαν σταματήσει χθες τις πτήσεις εξαιτίας του χάους που επικρατούσε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.