ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αφαντοι οι 4 που ξεγύμνωσαν 25χρονη στην Αγ. Μαρίνα και μετέδιδαν live Δίωξη σε 2 Πακιστανούς που παρακολουθούσαν

1 min read

Ποινική δίωξη για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων άσκησε ο εισαγγελέας στους δύο πακιστανούς που συνελήφθησαν για την επίθεση σε  25χρονη  σε πάρκινγκ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας όπου είχε πάει για μπάνιο την Κυριακή, δημοσιοποιώντας στη συνέχεια στο διαδίκτυο τα όσα της έκαναν.

Των Αννας Κανδύλη και Θεοδόση Π. Πάνου

Σύμφωνα με την καταγγελία της στην Αστυνομία όταν έβγαινε από το αυτοκίνητό της την περικύκλωσαν 4 αλλοδαποί οι οποίοι την ξεγύμνωσαν και επιχείρησαν να τη βιάσουν ενώ ένας από αυτούς έκανε λήψη με το κινητό του όλη τη σκηνή και τη μετέδιδε live στο διαδίκτυο.

Η 25χρονη έβαλε τις φωνές ενώ σε διπλανό παραλιακό κατάστημα βρισκόταν ο σύζυγός της. Οι 4 αλλοδαποί εγκατέλειψαν την κοπέλα και τράπηκαν σε φυγή. Ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα Κορωπίου και άμεσα συνέλαβε δύο από τους δράστες της επίθεσης, πακιστανικής καταγωγής, 36 και 20 ετών αντίστοιχα ,οι οποίοι είναι εργάτες στην Αγία Μαρίνα και διαμένουν στη χώρα παράνομα. Πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο.

Οι συλληφθέντες που παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές, μόνο παρακολουθούσαν και δεν προέβησαν σε πράξεις εις βάρος της, ούτε ήταν αυτοί που τη βιντεοσκοπούσαν.

Για τους υπόλοιπους 4 που φέρονται να της έσκισαν τη μπλούζα και δεν έχουν εντοπιστεί από τις αρχές, ο εισαγγελέας κράτησε αντίγραφα της δικογραφίας τα οποία αφού μελετήσει θα κρίνει αν θα ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα κατά αγνώστων δραστών για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.