ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Οκτωβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΕΚ: Σταμάτησαν τα έργα της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια -Ο λόγος και η ευθύνη της Περιφέρειας

1 min read

Ανησυχία για την νέα καθυστέρηση από πλευράς Περιφέρειας Αττικής – Ολο το ρεπορτάζ για τα έργα της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μπορεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ να προχωρά αναφορικά με τις εργασίες εντός, αλλά έχουν σταματήσει πλέον τα έργα για την υπογειοποίηση.

Με ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής έχουν σταματήσει τα έργα της υπογειοποίησης στην Νέα Φιλαδέλφεια, πέριξ της «OPAP Arena» εξαιτίας της καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού, όπως αναφέρει το έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Και αυτό μάλιστα προέκυψε έπειτα από ειδική δήλωση διακοπής εργασιών που κατέθεσε η «ΙΝΤΡΑΚΑΤ» με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Αττικής και προκάλεσε άμεσα ανησυχία στους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Έργων και Υποδομών έκανε αποδεκτή την ειδική δήλωση διακοπής εργασιών του έργου.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αποδεχόμαστε την από 17/9/2021 ειδική δήλωση διακοπής εργασιών της εταιρείας με δ.τ. ΙΝΤΡΑΚΑΤ αναδόχου του έργου: «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», αποκλειστικά και μόνο για το λόγο καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού, πέραν του διμήνου από την υποβολή του, σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 152 του νόμου 4412/16».

Πάντως, πηγές από την Περιφέρεια Αττικής αναφέρουν ότι το θέμα θα λυθεί σύντομα… Ομως αυτό πρέπει να φανεί στην πράξη και στην ΑΕΚ αναμένουν άμεσα τις ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής και του Γιώργου Πατούλη για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα που προέκυψε.

Δείτε τα έγγραφα:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.