ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

9 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΕΚ: Σούπερ πρόταση για Μπάρκα η Μονπελιέ, όχι από ΑΕΚ

1 min read

ΑΕΚ: Μπουμ, σούπερ πρόταση για τον Βασίλη Μπάρκα κατέθεσε η Μονπελιέ, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι στο twitter.

Οι άνθρωποι της Μονπελιέ θέλουν σαν τρελοί τον διεθνή πορτιέρε της ΑΕΚ και ήδη έκαναν επίσημο το ενδιαφέρον τους. Με μια πρόταση εξαιρετική, ειδικά όσον αφορά τερματοφύλακα για τη φετινή μεταγραφική ευρωπαϊκή αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μονπελιέ προσέφερε ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να πάρει από την ΑΕΚ τον Βασίλη Μπάρκα άμεσα.

Εκεί είναι και το… ζουμί της υπόθεσης.

Η Μονπελιέ ηθελε τερματοφύλακα για το Σαββατοκύριακο. Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μια και ο βασικός της πορτιέρε, ο Μπενζαμίν Λακόμπ δόθηκε στη Μονακό αντί 13,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Έτσι το γαλλικό κλαμπ θέλει να αντικαταστήσει άμεσα τον Λακόμπ.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, η απάντηση της ΑΕΚ ήταν αρνητική. Και μάλιστα το μήνυμα ήταν συγκεκριμένο. Πως ο Μπάρκας πωλείται με ένα ποσό σχεδόν διπλάσιο από αυτά που δίνουν οι Γάλλοι.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως Μπάρκας όμως δεν παίζει μόνος του για το γαλλικό κλαμπ.

Η Μονπελιέ τα έχει βρει σε όλα με τη Ρόμα για την απόκτηση του Ρόμπιν Όλσεν αλλά με τη μορφή δανεισμού.

Επιθυμία των ανθρώπων της Μονπελιέ, όμως, είναι να αποκτήσουν τερματοφύλακα με μεταγραφή και όχι με δανεισμό, επομένως αν και εφόσον η ΑΕΚ έλεγε το ναι, τότε ο Μπάρκας θα ειχε κερδίσει τον Όλσεν σε αυτήν την κούρσα.

Μάλιστα, είναι τέτοια η επιθυμία των Γάλλων ώστε να ολοκληρωθεί γρήγορα η μεταγραφή που είχαν διαμηνύσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως καλό θα ήταν ο Μπάρκας να μην παίξει με την Κραϊόβα.

Το θέμα βέβαια δεν προχώρησε τόσο γρήγορα, μένει να φανεί αν η Μονπελιέ θα προχωρήσει σε νέα πρόταση αν και φαίνεται απίθανο να φτάσει στα επίπεδα που θέλει η ΑΕΚ.

Δημοσίευση στα Social Media