ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3: «Ερυθρόλευκο» το ντέρμπι Έβαλε πλώρη για πρωτάθλημα

1 min read

Στα «ερυθρόλευκα» βάφτηκε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες πέρασαν νικηφόρα το βράδυ της Κυριακής από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 3-2 σκορ της Ένωσης, για την 10η αγωνιστική της Super League.

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Μαρτίνς αύξησε στους έξι βαθμούς τη διαφορά της με την Ένωση (και στους επτά με τον ΠΑΟΚ που έχασε στο Περιστέρι) βάζοντας έτσι πλώρη για την κατάκτηση του τίτλου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην επικράτηση της ομάδας του Μαρτίνς ήταν ο Ελ Αραμπί, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ενώ ο Αγκιμπού είχε δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Για την Ένωση, που διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο πρώτο μέρος, σκόραρε δύο φορές ο Αραούχο.

Πώς παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες

Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1. Ο Στάνκοβιτς υπερασπίζεται την εστία της ομάδας, με την τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά να αποτελείται από τους Μισελέν, Μήτογλου, Βράνιες και Μοχαμαντί.

Στο κέντρο βρίσκονται οι Σιμάνσκι και Σιμόες, με τους Μάνταλο, Γκαρσία και Τσούμπερ να συνθέτουν την επιθετική τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Αραούχο.

Στον αντίποδα ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον ίδιο ακριβώς σχηματισμό, δίνοντας φανέλα βασικού στον Χένρι Ονιεκούρου.

Κάτω από τα γκολπόστ βρίσκεται ο Βατσλίκ, το κεντρικό δίδυμο της άμυνας αποτελείται από τους Σισέ και Παπασταθόπουλο, με τους Λαλά και Ρέαμπτσιουκ να βρίσκονται στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι Μαντί Καμαρά και Εμβιλά είναι στα χαφ, με τον Αγκιμπού να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ελ Αραμπί και τους Ονιεκούρου και Μασούρα να είναι στα δύο «φτερά» της επίθεσης.

Ο αγώνας

Απίθανο ήταν το ξεκίνημα του ματς με δύο γκολ στα πρώτα 15 λεπτά. 

Πρώτος «χτύπησε» στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός, καθώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος, μετά από κόρνερ, είδε την μπάλα να του στρώνεται στα όρια της περιοχής και με ένα τρομερό βολ πλανέ παραβίασε την εστία του Στάνκοβιτς.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.