ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΕΚ: Ο διασυρμός φέρνει σκληρές αποφάσεις – Στην «έξοδο» ο Χιμένεθ

1 min read

Στον «αέρα» ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τον διασυρμό της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό – Άμεσες οι εξελίξεις και ώρα για σκληρές αποφάσεις

Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που συνέβη την Κυριακή (4/4) το βράδυ δεν θα περάσει έτσι. Η ΑΕΚ διασύρθηκε από τον Ολυμπιακό που έκανε πάρτι στο ΟΑΚΑ και στέλνει τον Μανόλο Χιμένεθ στην «έξοδο».

Το τελικό 1-5 στο ντέρμπι με την ντροπιαστική εικόνα της Ένωσης προκάλεσε την απογοήτευση και την έκρηξη του κόσμου, ενώ χαρακτηριστικές ήταν εικόνες με αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών να τα λέει σε έντονο ύφος με τους παίκτες, τους οποίους δεν άφησαν να μπουν στα αποδυτήρια, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ είναι πλέον στον «αέρα» και αναμένονται άμεσες εξελίξεις, τις οποίες και προφανώς θα κληθεί να πάρει ο Δημήτρης ΜελισσανίδηςΟ διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έφυγε στο ημίχρονο από το γήπεδο και ήταν «σκασμένος». Πλέον η μπάλα είναι στα δικά του χέρια και πιθανότατα σε τετ α τετ που θα έχει με τον Χιμένεθ θα κριθούν τα πάντα.

Η λογική λέει πως ο Ισπανός δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο έπειτα από το εφιαλτικό βράδυ που έζησε η ΑΕΚ, ωστόσο, τα πάντα είναι ανοιχτά. Κι αυτό διότι, στο μυαλό του «Τίγρη» δεν αποκλείεται να υπάρχει και το ολικό ξήλωμα το καλοκαίρι, για την αναγέννηση της ομάδας που θα μπει στην «Αγιά Σοφιά».

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις θα δείξουν τι ακριβώς θα συμβεί στην ΑΕΚ κι αυτές δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.