ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άδωνις Γεωργιάδης Εσχάτη προδοσία διαπράττουν όσοι διερευνούν το σκάνδαλο των υποκλοπών όπως ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χ.Ράμμος»

1 min read

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης επιχειρώντας να συγκαλύψχει το σκάνδαλο των υποκλοπών προχώρησε στην αδιανόητη δήλωση ότι «ο κ.Ράμμος έχει αγγίξει τα όρια της προδοσίας και όχι μόνο της νομιμότητας».

Με λίγα λόγια επιχειρούν την ύστατη ώρα να καλύψουν τις παρανομίες τους χαρακτηρίζοντας τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χ.Ράμμο ούτε λίγο ούτε πολύ ως… προδότη.

Είναι ένα παρόμοιο αφήγημα με αυτό που είχε υποστηρίξει η Ν.Μπακογιάννη τον Σεπτέμβριο όταν εξέφρασε απειλή προς τους άμεσα εμπλεκόμενους στην δυσώδη κακουργηματική υπόθεση των υποκλοπών, δηλαδή τον πρώην και το νυν διοικητή της ΕΥΠ, έγοντας χαρακτηριστικά πως «όποιος μιλήσει θα πάει δέκα χρόνια φυλακή γιατί αυτό είναι κακούργημα λόγω παραβίασης του απορρήτου»!

Επί της ουσίας η Ν.Μπακογιάννη ξεκαθάρισε στους διοικητές της ΕΥΠ ότι αν αποκαλύψουν τους πραγματικούς λόγους της παρακολούθησης του Ν.Ανδρουλάκη και του Θ.Κουκάκη (και πόσων άλλων) θα καταλήξουν σιδηροδέσμιοι για πολλάααα… χρόνια.

Βέβαια το ερώτημα που προκύπτει είναι άλλο: Πόσα χρόνια κινδυνεύουν να μείνουν στην φυλακή αν δεν δοθούν απαντήσεις για τους λόγους που έγιναν οι παρακολουθήσεις.

Συγκεκριμένα τότε μιλώντας στην ΕΡΤ είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει πρόβλημα στο να τα πούνε όλα. Γιατί υπάρχει πρόβλημα να τα πούνε όλα; Διότι αυτός που πρόκειται να τα πει θα πάει για κακούργημα. Δηλαδή οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν διοικήσει την ΕΥΠ…»

Σήμερα ο Α.Γεωργιάδης τόνισε ότι αν ο κ. Ράμμος ήθελε να είναι άξιος, θα έπρεπε αν είχε διαπιστώσει παράνομη παρακολούθηση να το πάει στο Δικαιοσύνη και αν ήταν νόμιμη να τηρήσει το απόρρητο και να μην διαρρεύσει.

Ανέφερε ότι οι μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών υπάρχουν σε όλες τις χώρες για να παρακολουθούν τα τηλέφωνα και στις δημοκρατίες αυτό το αποφασίζει ο νόμος.

Τόνισε ότι θα πρέπει να καταλήξουμε αν θέλουμε στη χώρα μας να έχουμε υπηρεσία πληροφοριών.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος χθες είπε ότι «η ΕΥΠ είναι μία άχρηστη υπηρεσία, πρέπει να κλείσει και να επανιδρυθεί» «αδειάζοντας» τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη ο οποίος και είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας αυτής.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.