ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

23 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άδωνις Γεωργιάδης ανακαλύπτει κάθε ημέρα νέα επιχειρήματα για να δικαιολογήσει τις εξωφρενικές αυξήσεις των τιμών στα τρόφιμα 

1 min read

O Άδωνις Γεωργιάδης ανακαλύπτει κάθε ημέρα νέα επιχειρήματα για να δικαιολογήσει τις εξωφρενικές αυξήσεις των τιμών στα τρόφιμα και ότι δεν είναι «Ο Ιησούς Χριστός για να γεννάει ψάρια ούτε ο Σούπερμαν για να εξαφανίσει το παγκόσμιο πρόβλημα του πληθωρισμού»!

Με λίγα λόγια αυτό που λέει στους Έλληνες πολίτες είναι πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν παίζει κανέναν ρόλο παρά μόνο του παρατηρητή! Απλώς βλέπει τις τιμές να εκτινάσσονται και κάνει… διαπιστώσεις.

Έτσι μαζί με το έγκλημα των Τεμπών οι Έλληνες είναι υποχρεωμένοι να ζουν και το έγκλημα των τροφών.

Γιατί είναι έγκλημα να μην μπορεί κάποιος να αγοράσει τις τροφές που χρειάζεται για αυτόν και τα παιδιά του.

Η Ελλάδα έχει τον άδωνι Γεωργιάδη που τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ και κάνει ελέγχους, καλάθια, και τον βρίζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, σου έχει φέρει και δύο μονάδες μείωση. Ένας έχει πει μια καλή κουβέντα, να πω ρε παιδάκι μου τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά δεν πειράζει.

Στο ερώτημα πόσο «τρέχει» ο πληθωρισμός στα τρόφιμα είπε τα εξής: «14,7%, είμαστε οι τέταρτοι χαμηλότεροι στην ΕΕ. Πλάκα μου κάνεις; Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι πρέπει να έρθει ο Ιησούς Χριστός και θα γεννήσει και ψάρια. Άντε ρε παιδιά σοβαρευτείτε επιτέλους. Μου λέτε ανεβαίνουν οι τιμές, αφού πληθωρισμό έχουμε δεν θα ανεβαίνουν οι τιμές; καταλαβαίνεις τώρα τι μου ζητάς; Μου ζητάς να εξαφανίσω ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Ποιος είμαι; Ο Σούπερμαν;»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.