ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αδερφή θύματος Τεμπών: «Έχω πολλή οργή μέσα μου, τα παιδιά ζητούν την μαμά τους»

1 min read

Την οργή της για την τραγωδία στα Τέμπη εξέφρασε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η Κάτια Δουρμίκα, αδερφή της 36χρονης στρατιωτικού και μητέρας δύο παιδιών, Έλενας, που επέβαινε στην μοιραία αμαξοστοιχία.

Η άτυχη γυναίκα που σκοτώθηκε όταν το τρένο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με ένα άλλο, εμπορικό, είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους. Η τελευταία επικοινωνία που είχε με τον άντρα της ήταν στις 22:30, που του είπε ότι ήταν πολύ ώρα σταματημένοι και πως η γραμμή δεν είχε ρεύμα και θα τους έβαζαν σε άλλη γραμμή.

«Θέλω να πω ότι είναι πολύ άδικο αυτό που έχει γίνει. Το κορίτσι είχε πάει στην Αθήνα να περάσει Επιτροπή γιατί ήταν αρκετό χρόνο εκτός υπηρεσίας. Έχω πάρα πολύ θυμό μέσα μου, δεν μπορούσε να γίνει υπηρεσιακά αυτή η δουλειά και πηγαινοερχόταν τόσο καιρό το κορίτσι Αθήνα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Βέροια, Αθήνα – Βέροια» σημείωσε η αδερφή του θύματος.

Μάλιστα, σε ό,τι αφορά στην οικογένεια της Έλενας, είπε ότι είναι σε τραγική κατάσταση και τα πιο μικρό παιδί ζητάει την μαμά του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.