ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
2 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έρχεται νέο κύμα απαγορεύσεων την Δευτέρα

1 min read

Την Δευτέρα, λοιπόν, θα γίνει η «κρίσιμη» τηλεδιάσκεψη του πτηνόμορφου δικτάτορα Μητσοτάκη και των συν αυτώ με τους μισανθρώπους της Επιτροπής λοιμωξιολόγων, για να αποφασίσουν τα επόμενα μέτρα της χούντας, με πρόσχημα την μη διάδοση του κορωνοϊού.

Σύμφωνα όμως με όλες τις πληροφορίες που «διαρρέονται» εντέχνως στα μπουκωμένα ΜΜΕ και το κλίμα που καλλιεργείται, τα μέτρα είναι ήδη προαποφασισμένα και απλώς θα ανακοινωθούν την Δευτέρα!

Και με «μπούσουλα» την ερήμωση του Πόρου, όπου έγινε ένα πρώτο «δοκιμαστικό», θα ερημώσουν και πολλές άλλες περιοχές της χώρας –με πρώτο δυνατό… φαβορί την πόλη της Θεσσαλονίκης- με τα ακόλουθα μέτρα: 

1ον) Απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 23.00 έως τις 07.00 της επομένης.

2ον) Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως live πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.

3ον) Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε… ιδιωτικό χώρο.

4ον) Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπεζοκάθισμα έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.

5ον) Υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού, τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Κι όσο περνούν οι μέρες, τα μέτρα αυτά θα επεκτείνονται και σε άλλες περιοχές της χώρας, μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μηνός, όπου στο «μενού» θα μπουν τα τοπικά lockdown, που θα φέρουν –στα τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχάς Οκτωβρίου- το νέο γενικό lockdown της ολοκληρωτικής μας καταστροφής!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.