ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
30 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Εθνάρχης Κολοκοτρώνης στο νέο έμβλημα του Αστέρα Τρίπολης

1 min read

Υπάρχουν αθλητικά σωματεία που έχουν «σήματα» και άλλα που έχουν «εμβλήματα». Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει πλέον η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της Αρκαδίας, ο Αστέρας Τρίπολης που σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, λίγο πριν εορτάσει τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του, άλλαξε το λογότυπο του σωματείου, το οποίο πλέον κοσμεί η μορφή του Εθνάρχη Θεόδωρου Κολοκοτρώνη!

Σε ανακοίνωσή της,  η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, αναφέρει τα εξής: «Στο έμβλημα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δεσπόζει το άγαλμα του Αρχιστράτηγου της Ελληνικής Επανάστασης, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Το άγαλμα, που βρίσκεται στην πλατεία Άρεως από τον Σεπτέμβριο του 1971, φιλοτεχνήθηκε για να παρουσιάσει τον Γέρο του Μοριά στη μάχη και εκεί φυλάσσονται και τα οστά του.

Το άγαλμα, στο νέο σήμα της ομάδας, εμφανίζεται μέσα στον Θυρεό, με τον συμβολισμό της ασπίδας να παρουσιάζει την αποφασιστικότητα για άμυνα. Το νέο έμβλημα του συλλόγου, λοιπόν, συνδέει τον ΑΣΤΕΡΑ με το πιο ξεχωριστό μνημείο της πόλης του. Ταυτόχρονα, με τη φράση «ET IN ARCADIA EGO» γραμμένη πάνω σε αυτό σφραγίζει τη σχέση της ομάδας με ολόκληρη την Αρκαδία….»

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην διοίκηση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και τους ευχόμαστε το έμβλημα της ομάδας να ταξιδέψει σύντομα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.