ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
6 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ακυρώθηκε το βράδυ η επίσκεψη Παναγιωτόπουλου στις ΗΠΑ

1 min read

Το διήμερο 20 -21 Ιουλίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε προγραμματιστεί να βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, προσκεκλημένος του Αμερικανού ομολόγου του Μαρκ Έσπερ. Επρόκειτο για εξ αναβολής συνάντηση της 23η Μαρτίου, λόγω κορωνοϊού.

Του Χρήστου Μαζανίτη – Πηγή: enikos.gr

Όμως, πηγές από την Αμερική αναφέρουν ότι τελικά η ελληνική πλευρά ακύρωσε αργά χθες το βράδυ το ταξίδι στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι η ελληνική πλευρά θεώρησε ότι δεν υπήρχε λόγος να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη στην παρούσα φάση, δεδομένου ότι το πρόγραμμα των συναντήσεων δεν θα μπορούσε να είναι το προσδοκώμενο λόγω κορωνοϊού.

Η αμερικανική πλευρά έδειξε απροθυμία – με πιο πιθανό λόγο αυτόν της πανδημίας – να υπάρξει κατ’ ιδίαν συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας με υπουργούς της κυβέρνησης Τραμπ και μάλιστα φαίνεται ότι προτάθηκε να πραγματοποιηθεί η επικοινωνία στην Ουάσινγκτον μέσω webinar, δηλαδή μέσω τηλεσυνάντησης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ελληνική πλευρά θεώρησε ότι αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς να χρειαστεί το ταξίδι στην Αμερική και κάπως έτσι ακυρώθηκε το ταξίδι και η δια ζώσης συνάντηση. Μένει να δούμε τελικά εάν θα πραγματοποιηθεί η επικοινωνία μέσω τηλεδιάσκεψης ή έστω τηλεφωνικά.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.