ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
30 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έξαλλοι οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης Λάρισας: «Θα σπάσουμε την καραντίνα και σε όποιον αρέσει» (βίντεο)

1 min read

Οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης Λάρισας, οι οποίοι μπήκαν σε καραντίνα λόγω του οικισμού των Ρομά, είναι έξαλλοι με την επέκταση της καραντίνας στην περιοχή, μάλιστα έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ουσιαστικά «σπάζοντάς την» και δήλωσαν δεν πρόκειται να την ακολουθήσουν καθώς δεν αντέχουν άλλο.

Αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία ημέρα που δείχνει πως η κοινωνία «βράζει» καθώς οι οικονομικές & ψυχολογικές επιπτώσεις των τυφλών και αυστηρών απαγορεύσεων είναι πολύ μεγάλες για να τις σηκώσει το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών.

Νέα διαμαρτυρία ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής κάτοικοι στη συνοικία της Νέας Σμύρνης μετά την ανακοίνωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά, για επέκταση της καραντίνας σε τμήμα της εν λόγω συνοικίας.

Οι κάτοικοι της περιοχής εμμένουν στην διαμαρτυρία τους κόντρα στην απόφαση, καθώς επιθυμία τους είναι να σπάσει η καραντίνα.

Μάλιστα μία κάτοικος της περιοχής δήλωσε πως: «Ζητάμε τώρα κάποιον υπεύθυνο να έρθει να μας εξηγήσει τους λόγους της επέκτασης της καραντίνας. Αν μέχρι τις 7 το απόγευμα που ξεκινούν τα δελτία ειδήσεων δεν έρθει κάποιος υπεύθυνος να μας μιλήσει, εμείς θα σπάσουμε την καραντίνα μπροστά σε όλους. Θα σπάσουμε την καραντίνα και σε όποιον αρέσει»

«Μας λένε Ρομά, ενώ δεν είμαστε όλοι Ρομά», πρόσθεσε η αγανακτισμένη κάτοικος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.