ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
30 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα σενάρια που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για το «δώρο Πάσχα»

1 min read

Για καταβολή του δώρου Πάσχα προς τους εργαζόμενους στο ακέραιο έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του, την ώρα που αρκετές επιχειρήσεις πλήττονται από τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Ο κ. Μητσοτάκης στην τοποθέτησή του ήταν σαφής: «Το δώρο του Πάσχα θα καταβληθεί στο ακέραιο από όλους τους εργοδότες προς όλους τους εργαζόμενους, όπως ακριβώς το δικαιούνται».

Πάντως, όπως σημείωσε «ο ακριβής χρόνος καταβολής του θα ανακοινωθεί από τα συναρμόδια Υπουργεία». Οι σχετικές ανακοινώσεις από τα συναρμόδια υπουργεία αναμένονται τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να συμβούν ακόμη και αύριο, Παρασκευή.

Ήδη έπειτα από την αναφορά του κ. Μητσοτάκη έχουν πυροδοτηθεί διάφορα σενάρια ως προς το χρόνο καταβολής του δώρου. Με δεδομένες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερες επιχειρήσεις οι οποίες λόγω του κορωνοϊού βλέπουν τους τζίρους τους να πέφτουν, δεν αποκλείεται να δοθεί μια μικρή παράταση στον χρόνο καταβολής του δώρου – ενδεχομένως μέχρι το καλοκαίρι.

Πάντως, κανένα από τα σενάρια δεν επιβεβαιώνεται προς ώρας. Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις για το ζήτημα.

Κατά τα άλλα, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως θα δοθεί «έκτακτο δώρο Πάσχα και στους ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες: Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας αλλά και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας, που δουλεύουν νυχθημερόν για να κρατήσουν όλους μας υγιείς».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.