ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
30 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Διαδήλωση «Γκρίζων Λύκων» έξω από το ελληνικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη για το σκίσιμο της σημαίας από τον Λαγό

1 min read

«Εμείς ξεδοντιάζουμε αυτούς που δεν έχουν όρια και μας δείχνουν τα δόντια τους. Αυτοί που απλώνουν τα χεριά τους στη σημαία μας τους τα σπάμε», φώναζαν οι διαδηλωτές διαμαρτυρόμενοι για το σκίσιμο της σημαίας από τον Λαγό

Διαδήλωση έξω από το κτίριο του Ελληνικού προξενείου στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποίησαν Τούρκοι εθνικιστές για να διαμαρτυρηθούν για το σκίσιμο της τουρκικής σημαίας από τον Ευρωβουλευτή Λαγό. Δεν υπήρξαν επεισόδια.

«Εμείς ξεδοντιάζουμε αυτούς που δεν έχουν όρια και μας δείχνουν τα δόντια τους. Αυτοί που απλώνουν τα χεριά τους στη σημαία μας τους τα σπάμε», φώναζαν οι διαδηλωτές.

Σε ξεκάθαρη και κατηγορηματική καταδίκη των ενεργειών του ευρωβουλευτή Γ. Λαγού να σκίσει την τουρκική σημαία, προχώρησε από το βήμα της Βουλής, ο Νίκος Δένδιας.

«Καταδικάζω την πατριδοκάπηλη συμπεριφορά του πρώην βουλευτή του ναζιστικού μορφώματος στο ευρωκοιονόβουλιο», είπε αρχικά ο υπουργός των Εξωτερικών και πρόσθεσε:

«Αν εξαντλούμε την αγάπη μας για την πατρίδα σκίζοντας σημαίες άλλων χωρών είναι απαράδεκτος και προβληματικός τρόπος και δημιουργεί προβλήματα. Η χώρα και η κυβέρνηση δεν έχουν σχέση με αυτές τις πρακτικές και τις αποκηρύσσουν».

Έντονη ήταν και καταδίκη του ελληνικού ΥΠΕΞ για το σκίσιμο μιας χάρτινης τουρκικής σημαίας στο ευρωκοινοβούλιο από τον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό.

Την αντίδραση και του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου προκάλεσε το σκίσιμο μιας χάρτινης τουρκικής σημαίας στο ευρωκοινοβούλιο από τον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό.

Σε μήνυμά του στο Twitter o Μεβλούτ Τσαβούσογλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτά τα ρατσιστικά μυαλά γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πώς συνθλίβουμε και πετάμε στη θάλασσα αυτούς που τολμούν να επιτίθενται στην ένδοξη σημαία μας. Τα κακομαθημένα παιδιά και οι ρατσιστές της Ευρώπης θα πρέπει να μάθουν ποια είναι η θέση τους. Η Ευρώπη πρέπει να βάλει ένα τέλος στον ρατσισμό και την εχθρότητα απέναντι στο Ισλάμ. Κανείς δεν θα πρέπει να αμφιβάλλει ότι η σημαία μας θα συνεχίσει να κυματίζει για πάντα με υπερηφάνεια. Αναμένουμε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να πάρει μέτρα εναντίον αυτού του γελωτοποιού».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.