ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
1 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΠΑΟΚ: Πρώτο χειροκρότημα για Αουγκούστο στο 5-0 επί της Κλουζ

1 min read

Με αποκορύφωμα το εντυπωσιακό του γκολ, ο Βραζιλιάνος – μαζί με τους Μπίσεσβαρ και Λημνιό – ήταν εκ των διακριθέντων στη νίκη κατά των Ρουμάνων.

Εχοντας εντυπωσιακό ξεκίνημα και φινάλε, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 5-0 της Ουνιβερσιτατέα Κλουζ, σε ένα φιλικό στο οποίο οι «ασπρόμαυροι» επιβεβαίωσαν τη διαφορά κλάσης έναντι των Ρουμάνων. με τον Αουγκούστο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ ως κερασάκι στη τούρτα της εμφάνισής του, και τον Γαΐτανίδη να βρίσκει εκ νέου το δρόμο προς τα δίχτυα.

Το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλό, με την αριστερή πλευρά των «ασπρόμαυρων» να δημιουργεί συνεχώς ρήγματα. Στο 5′ ο Μπίσεσβαρ έκανε τη σέντρα και ο Λημνιός με τακουνάκι στη κίνηση άνοιξε το σκορ. Στο 11′ ο Γιαννούλης γέμισε για τον Πέλκα, με τη κεφαλιά του τελευταίου να φεύγει δίπλα από το δοκάρι. Στο 27′ ο Πέλκας δεν αστόχησε, μετατρέποντας (με πλασέ στη κίνηση) τη πάσα του Ακπομ από τα αριστερά σε ασίστ, για το 2-0.

Στο 32′ και πάλι από τα αριστερά, ο Μπίσεσβαρ έστρωσε για τον Αουγκούστο, ο οποίος με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Αμπέλ Φερέιρα να προχωρά σταδιακά σε αλλαγές, έχοντας αντικαταστήσει όλη την 11άδα από το 46′ μέχρι το 70′. Στο 77’ ο Ελ Καντουρί πίεσε, έκλεψε μπροστά από τη μεγάλη περιοχή, μπήκε σε αυτή και με πλασέ έκανε το 4-0. Στο 83’ ο Στοχ με κάθετη πάσα βρήκε τον Γαϊτανίδη, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα για το 5-0.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν είχε στη διάθεσή του τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Λέο Ζαμπά, με τον Ελληνα κίπερ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στη πρωινή προπόνηση λόγω χτυπήματος στην αναμέτρηση με την Τσβόλε και τον Βραζιλιάνο ακραίο να έχει μικροενοχλήσεις στο αριστερό ισχίο. Η αναμέτρηση έγινε σε πανηγυρικό κλίμα στη «Κλουζ Αρένα» με την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ να γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της. Η Ουνιβερσιτατέα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ρουμανίας, καθώς πέρυσι τερμάτισε τρίτη, βρέθηκε στα πλέι οφ ανόδου αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην Χέρμανσταντ.

ΠΑΟΚ: Μελίσσας (46′ Ζίβκοβιτς), Μάτος (70′ Δεληγιαννίδης, 80’ Μιχάι), Βαρέλα (70′ Ινγκασον), Κρέσπο (70′ Χατζηισαΐας), Γιαννούλης (70′ Ροντρίγκο), Λημνιός (59′ Πέντρο Ενρίκε), Μίσιτς (59′ Κάτσε), Αουγκούστο (59′ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (59′ Στοχ), Πέλκας (70′ Λάμπρου, 84’ Τσιγγάρας), Ακπομ (70′ Γαϊτανίδης)

Με την αναμέτρηση που έγινε στη Ρουμανία, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, μετρώντας τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις. Θυμίζουμε πως οι νταμπλούχοι Ελλάδος αντιμετώπισαν τις Αλκμααρ (ήττα με 1-0), Νόρτζελαντ (νίκη με 3-0) και Τβέντε (ισοπαλία με 2-2). Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί εκ νέου στην Ολλανδία, έχοντας αυτή τη φορά ως «βάση» το Χορστ, στις 18 Ιουλίου.

Στις 20/7 θα τεθεί αντιμέτωπος με την Σιντ Τρούιντεν και στις 23/7 με την Άντερλεχτ. Η αυλαία θα πέσει στις 27/7, όταν και οι νταμπλούχοι θα αντιμετωπίσουν το μεσημέρι την Αλ Ταβόν, ενώ εκκρεμεί η οριστικοποίηση της συμφωνίας με την Φορτούνα Σιτάρντ, έτσι ώστε όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή να έχουν στα πόδια τους ένα φιλικό 10 ημέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.