ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
6 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σε πρώτο πλάνο χαφ και εξτρέμ στον ΠΑΟΚ

1 min read

Αύριο ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει σε δύο φάσεις το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Σε αυτές τις εννιά μέρες ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να έχει κλείσει κατά 80% το ρόστερ του, προκειμένου ο Ραζβάν Λουτσέσκου να «χτίσει» μια ομάδα σχεδόν από την αρχή. Αν εξαιρέσει κανείς την άμυνα και με ποιο τρόπο θα καλυφθεί το κενό του Αντρέ Βιερίνια, στις υπόλοιπες γραμμές υπάρχουν σημαντικά κενά.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη μεσαία γραμμή, καθώς εκτός από τους Μίσιτς, Μελιόπουλο (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η απόκτησή του) και Βέρνμπλουμ, δεν υπάρχει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής. Ακόμη και ο Βραζιλιάνος Ίσμαελ Σίλβα, που λέγεται πως έχει αποκτηθεί, δεν έχει πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ συζητά με αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον χώρο του κέντρου. Ένας εξ αυτών είναι και ο Γερμανός πρώην μέσος του Αμβούργου Λιούις Χόλντμπι.

Το όνομα του Σαντιάγκο Κάσερες έπαιξε πολύ δυνατά τις προηγούμενες ώρες στην Τούμπα, αλλά η Βιγιαρεάλ για να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού ζητούσε αρκετά, ενώ και η απαιτήσεις του Αργεντινού είναι υψηλές και ξεπερνούν το πλαφόν που έχουν βάλει στη Μικράς Ασίας και φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Οι αφίξεις των Μπράνκο και Λουτσέσκου στις αρχές της εβδομάδας, αλλά και του προέδρου της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, την ερχόμενη Πέμπτη, μαζί με την οικογένεια του, θα φέρουν μεταγραφικές εξελίξεις στους ασπρόμαυρους.

Ο αθλητικός διευθυντής θα ενημερώσει για τις επαφές που είχε σε Πορτογαλία και Ισπανία για την απόκτηση παικτών και στη συνέχεια θα παρθούν οι αποφάσεις για το ποιες περιπτώσεις θα προκριθούν, ώστε να γίνουν τα deals και μάλιστα πολύ σύντομα.

Πηγή filathlos

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.