ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
3 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δεν ιδρώνει το αυτί των Τούρκων: Νέες προκλητικές δηλώσεις Ακάρ για Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο

1 min read

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ με νέες προκλητικές δηλώσεις, τονίζει ότι η Τουρκία είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει τα δικαιώματά της σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο και τονίζει ότι η χώρα του δεν θα δεχθεί τετελεσμένα

Η Τουρκία δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει μετά την προειδοποίηση της ΕΕ  με «στοχευμένα» μέτρα κατά της Άγκυρας.

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ με νέες προκλητικές δηλώσεις, τονίζει ότι η Τουρκία είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει τα δικαιώματά της σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο και τονίζει ότι η χώρα του δεν θα δεχθεί τετελεσμένα.

«Στο Αιγαίο, στην ανατολική Μεσόγειο, στην Κύπρο και γύρω από αυτήν συνεχίζουμε μέρα-νύχτα τις προσπάθειές μας για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και του δικαίου της χώρας, του έθνους μας», καθώς και των Τουρκοκυπρίων, ανέφερε.

«Σε αυτό το θέμα είμαστε αποφασισμένοι!», πρόσθεσε ο Χουλουσί Ακάρ σύμφωνα με τουρκοκυπριακά Μέσα και ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία σέβεται το διεθνές δίκαιο και ότι επιδιώκει ειρήνη, σταθερότητα και σχέσεις καλής γειτονίας με όλους. Ωστόσο, ανέφερε ότι δεν θα επιτρέψει τη δημιουργία τετελεσμένων.

«Εάν δεν γίνει αντιληπτό και προσπαθήσουν με τετελεσμένα να προσβάλουν τα δικαιώματα της χώρας μας, του έθνους μας και των Τουρκοκυπρίων δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τετελεσμένα», τόνισε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.