ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ νέο «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ» απ’ τον Παπαχριστόπουλο! Τί είπε για τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ πανεπιστήμια… (ΗΧΗΤΙΚΟ)

1 min read

Ο πρώην βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος, προσπαθώντας να εξηγήσει την θέση του για το άρθρο 16 σε συνέντευξή του στον Focus FM σήμερα, έκανε μια απίστευτη δήλωση που όπως και πολλές άλλες έχει προκαλέσει πολύ γέλιο και οργή.Ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι «Τα μεγάλα πανεπιστήμια, Χάρβαρντ, LSE, Στάνφορντ και τα λοιπά, θα μπορούσα να πω καμία τριανταριά, οδήγησαν στο να έχουν 28 άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη, συγκεντρωμένο τον πλούτο στα χέρια τους, να έχουν όσα έχει ο μισός πλανήτης».

Με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε να δικαιολογήσει την άποψή του για το ότι είναι σκεπτικός για την ιδιωτική εκπαίδευση. Μάλιστα είπε πως «η ιδιωτική εκπαίδευση και μάλιστα υψηλού επιπέδου, φτιάχνει συγκεκριμένες νοοτροπίες. Είναι ένα ζήτημα λεπτό που θα πρέπει να δούμε συνολικά».

Τέλος, αναφερόμενος στις σχέσεις κράτους – εκκλησιάς είπε ότι «είναι δύσκολο θέμα, έπρεπε να μπει τέλος στην αδράνεια, κάτι ξεκινάει. Κράτος και Εκκλησία θα έπρεπε να έχουν μία άλλη σχέση. Δεν είναι μεγάλο βήμα αυτό που έγινε, αλλά είναι ένα βήμα».

Ακούστε τα όσα είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος σήμερα:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.