ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εμετικά πανό για Φιλίποφ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (photos+video)

1 min read

Πανό – ντροπή σηκώθηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη» πριν το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ, σε βάρος του Ντίμα Φιλίποφ!

Απίστευτη χυδαιότητα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που υποδέχθηκαν με εμετικό τρόπο τον Ντίμα Φιλίποφ ο οποίος επέστρεψε στο Ρέντη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» πέρα από τα απαράδεκτα συνθήματα υπήρξαν και δυο κατάπτυστα πανό που απευθύνονταν στον διεθνή πασαδόρο. Ο Φιλίποφ έπαιξε στον Ολυμπιακό από το 2010 ως το 2013 και από το 2015 μέχρι το 2017 ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Γκαλάτι της Ρουμανίας.

Τη φετινή σεζόν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και κάποιες δηλώσεις και φωτογραφίες του μαζί με τον Γιώργο Σαββίδη, είχαν… εξαγριώσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως τους οδήγησε στα όσα έγιναν την Τετάρτη στο Ρέντη, όπου υψώθηκαν υβριστικά πανό σε βάρος του Φιλίποφ ενώ στον αγωνιστικό χώρο πετάχτηκαν… ρούβλια προφανώς θέλοντας να δείξουν πως ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας πασαδόρος… ξεπουλήθηκε για τα χρήματα της οικογένειας Σαββίδη που ενισχύει και το βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Επίσης, δεν έλειψαν τα υβριστικά συνθήματα και για τον Μίταρ Τζούριτς, ο οποίος επίσης είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ολυμπιακό κι από φέτος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ…

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.